Fatih Terim komşuda gülerek başladı

Fatih Terim yönetiminde ilk maçına çıkan Panathianaikos, ligin dibinde yer alan PAS Giannina'yı 2-0 ile geçti ve lider PAOK'u takibini sürdürdü.

Spor 4 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fatih Terim ikinci golü atan Tonny Vilhena'yu böyle kutladı.

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Fatih Terim, yeni takımı Panathinaikos ile ilk maçına çıktı. Yunanistan Ligi’nin 16’ıncı haftasında evinde PAS Giannina’yı konuk eden Terim’in ekibi maçı 2-0 kazandı.

Karşılaşmanın gol perdesi 25’inci dakikada açıldı. Bernard’ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ioannidis sağ ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu yakın köşeden ağlara gönderdi.
48’de farkı ikiye çıktı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan seken top ceza sahası yayına düştü. Mladenovic kafayla verdiği pasi iyi değerlendiren Tonny Vilhena’nın sert vuruşu ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda iki takımın çabası sonucu değiştirmedi ve Fatih Terim Yunanistan’daki ilk maçından üç puanla ayrıldı.

Mircea Lucescu, Yunanistan Ligi'nin falına baktıMircea Lucescu, Yunanistan Ligi’nin falına baktı

 

Rakipler ne yaptı?

Terim’in geldiği ilk haftada ligdeki en büyük rakiplerden lider PAOK kendi sahasında OFI’yi 4-0 yendi.Üçüncü AEK ise rakibi Volos’u 3-0’la geçti. Son yıllarda lige ambargo koyan Olympiakos, Lamia’ya konuk oldu. Olympiakos rakibine 1-0 yenildi. Yunanistan Ligi’nde PAOK 38 puanla lider durumda. Onu bir puan geriden Panathianakos takip ediyor. AEK’nin 35, Olympiakos’un 32 puanı bulunuyor.

 

Arkadaşından Seçil Erzan'a: Terim'e yaranacağım diye ne yaptığının farkında mısınArkadaşından Seçil Erzan’a: Terim’e yaranacağım diye ne yaptığının farkında mısın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.