Ergin Ataman, Yunanistan televizyonunda Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı

EuroLeague'de Panathinaikos'un Baskonia'yı 95-81 mağlup ettiği maç sonunda Yunan televizyonuna açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladı.

Spor 28 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Panathianakos koçu Ergin Ataman, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

EuroLeague’in 5. haftasında Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos, kendi sahasında Baskonia’yı konuk etti. Yunan ekibi karşılaşmadan 95-81’lik galibiyetle ayrıldı.

Panathinaikos bu sonuçla 2 maç aranın ardından EuroLeague’de galip gelerek bu sezon ikinci kez kazandı. Atina ekibi çift maç haftasında Fenerbahçe ve Maccabi Tel Aviv’e yenilmişti.

Münih, Fenerbahçe’ye deplasman değil: 67-76Münih, Fenerbahçe’ye deplasman değil: 67-76

Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, maçı değerlendirmeden Türkiye 29 Ekim’i kutladı. Ataman, “Basketbol konuşmadan önce Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı. Türk halkının bayramını kutluyorum” dedi.

Ataman’dan transfer açıklaması yaptı

Yaz aylarında kadrosunu baştan aşağı yenileyen Panathinaikos’un yeni transferler yapıp yapmayacağı sorusuna ise Ataman piyasayı araştırdıkları ve iki ekleme yapmak istedikleri yanıtını verdi.

EuroLeague oyuncuları Ergin Ataman'a yüz çevirdiEuroLeague oyuncuları Ergin Ataman’a yüz çevirdi

Pazartesi dev derbi var

Panathinaikos pazartesi günü Yunanistan Ligi’nde ezeli rakibi Olympiacos’a konuk olacak. İki ekip bu sezon Yunanistan Süper Kupa ve EuroLeague’in ilk haftasında birkaç gün arayla karşı karşıya gelmiş, iki maçtan da galip ayrılan taraf Olympiacos olmuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.