Hakan Çalhanoğlu, 72 milyon euro’yu geri çevirmiş

Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'da Jorge Jesus'un çalıştırdığı El Hilal'in toplam 72 milyon euro'luk teklifini nasıl reddettiğini açıkladı.

Spor 6 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter Serie A'da lider durumda.

Serie A lideri Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Sportmediaset’e açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un çalıştırdığı Suudi Arabistan takımı El Hilal’den gelen teklifi nasıl reddettiğini anlattı.

‘Teklifler geldiğinde…’

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden El Hilal’den gelen yıllık 18 milyon Euro’dan 4 senelik sözleşme teklifini reddeden Hakan Çalhanoğlu şunları söyledi: “Suudi Arabistan’dan teklifler geldi ama geri çevirdim. Çünkü Inter’i çok seviyorum. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ne düşündüğümü biliyorlar. Ben kalmak istiyordum. Teklifler geldiğinde ‘Siz karar verin’ dedim.”

Bu gurur Hakan Çalhanoğlu'nun: 70 yıllık rekoru tarihe gömdüBu gurur Hakan Çalhanoğlu’nun: 70 yıllık rekoru tarihe gömdü

‘Para her şey değil’

Milan’dan Inter’e gelmasi hakkında da konuşan Çalhanoğlu, “Herkes benim para için ayrıldığımı söylüyor ama para her şey değildir. Benim için en önemli şey, kendimi değerli hissetmektir. Inter’de de böyle hissediyorum. Şampiyon oldukları sezonun öncesinde Milan’a transfer olduğum için hata yaptığımı söylediler. Onlara en iyisini diliyorum ama neler olacağını zaman gösterecek. Sabırla bekliyorum” dedi.

Galatasaray'da Icardi bir süre yok!Galatasaray’da Icardi bir süre yok!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.