Pisti boşaltalım, metal efsanesi Megadeth İstanbul’a geliyor

Megadeth sekiz yıl sonra yeniden İstanbul'a geliyor. Kavuşma tarihi 12 Haziran 2024. En son 2016'da Rock off İstanbul kapsamında şehre gelen grup, bu kez Maçka Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak.

Kültür Sanat 6 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Tarih 9 Temmuz 2016, tarihi yarımada sokaklarında bir metal efsanesi. Bir gün sonra Parkorman’da sahne alacak Megadeth’in gitarist Kiko Loureiro uduyla İstanbul sokaklarında. Sokak müzisyenleriyle birlikte çalan Kiko Loureiro, dünyada gündem olmuştu. Efsane metal topluluğu bu kez Kikosuz İstanbul’a geliyor. Sekiz yıllık hasretin ardından büyük buluşma 12 Haziran’da. Maçka Küçükçiftlik Park’taki konserin biletleri passo.com.tr‘de satışa çıktı.

Megadeth sekiz yıllık hasreti bitirecek

Thrash metal efsanesi Megadeth ‘Crush the World Tour’ kapsamında Bükreş konserinden sonra İstanbul’da sahne alacak. Yılın en büyük müzik olaylarından biri olmaya aday konseri müzikseverler yıllardır bekliyordu. Daha önce pek çok kez İstanbul’da konser veren topluluk, uzun süredir şehre uğramıyordu. 12 Haziran’daki konser için davulda Dirk Verbeuren, bas gitarda James LoMenzo, gitarda Teemu Mäntysaari, gitar ve vokalde Dave Mustaine sahnede olacak.

Peş peşe  dikkat çeken konserlerin açıklandığı 2024’te İstnabul’da müziksverlerle buluşacak Megadeth bugüne kada 50 milyondan fazla albüm saattı. Son olarak 2022’de yayımladığı ‘The Sick, The Dying… And The Dead!’ albümüyle dinleyicilerinin takdirini kazanan topluluk geçmişte tam 13 kez Grammy ödüllerine aday olmuştu. Grubun kurucusu Dave Mustaine 2008’de yapılan ankette dünyanın en iyi gitaristi seçilmişti. tüm zamanların en iyi metal albümlerinden biri olarak kabul edilen ‘Rust In Peace’i metal tarihine kazandıran topluluk İstanbul’dan sonra Atina’ya geçecek.

Müjdeler olsun: Scorpions yıllar sonra İstanbul'a geliyorMüjdeler olsun: Scorpions yıllar sonra İstanbul’a geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.