İlhan Palut: Beşiktaş, Beşiktaş’tır

Süper Lig'deki bir sonraki maçında Beşiktaş'la karşılaşacak Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut siyah-beyazlıların aldıkları kötü sonuçların aldatıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Spor 8 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
İlhan Palut'tan Beşiktaş için temkinli sözler.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig’deki en büyük hayal kırıklıklarından biri. Sezon içinde dördüncü teknik direktörüyle yola devam edecek olan ve bu alanda tarihinde en yüksek sayıya şimdiden ulaşan Kara Kartal son olarak sahasında Kasımpaşa’ya 3-1 kaybetti. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynanan son üç karşılaşmayı da aynı skorla kaybetmiş oldu.

Teknik direktörlük görevine Fernando Santos’u getiren Kara Kartal’ın bir sonraki durağı Rize. Süper Lig’in istikrarlı ekiplerinden Rizespor Beşiktaş’ı ağırlayacak. Maç üçüncülük mücadelesi için de büyük önem arz ediyor. Karşılaşma öncesinde Rizespor teknik direktörü İlhan Palut son derece temkinli konuştu. Palut “Çıkışımızı sürdürmek, avantajımızı kullanmak için çok önemli ama hep beraber camia olarak başta ben ve oyuncularım dikkat etmemiz gerekiyor. Beşiktaş’ın bazı eksikliklerinin olduğu algısına, aldığı kötü skorların yanılgısına asla ve asla düşmemek lazım. Beşiktaş, Beşiktaş’tır. En üst seviyede hazırlanmak ve yine burada çok iyi mücadele ederek ve iyi oynayarak güzel bir sonuç almak amacımız. Bir önceki periyottan iyi gelmenin hem rakibimizin bazı sıkıntılarının bizi asla mental olarak başka yerlere taşımaması gerek. Bu maçın taktik hazırlığı dışında üzerinde duracağımız takım olarak en önemli parametrelerinden biri de bu mental hazırlık olacak” dedi. İki takım arasındaki mücadele 9 Ocak Salı günü saat 20.00’de.

Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemiBeşiktaş’ta Fernando Santos dönemi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.