Yok artık Kevin De Bruyne! Son anda üç puan

Beş aylık sakatlığını atlatan Belçikalı Kevin De Bruyne, Manchester City, Newcastle United'a karşı 2-1 yenik durumdayken 69. dakikada oyuna girdi. Bir gol ve son anlarda yaptığı asistle Pep Guardiola'yı sevince boğdu.

Spor 14 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İngiltere Premier Lig’de zirve mücadelesi veren ekiplerden Manchester City, Newcastle United’ı deplasmanında öldü, öldü dirildi. Ligin 21. haftasındaki maçta Manchester City, 26. dakikada Bernardo Silva’nın golüyle öne geçse de ev sahibi ekip, 35’de Alexander Isak ve 37’de Anthony Gordon’un golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Pep Guardiola yıldızını sahaya sürdü: Kevin de Bruyne

Bir türlü istediği fırsatları yakalamayan Manchester City’de teknik direktör Pep Guardiola 69. dakikada beş aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Kevin De Bruyne’ü oyuna aldı. 74’te Belçikalı futbolcu yerden yaptığı ve tam köşeyi bulan vuruşla takımına beraberliği getirdi. 90+1’de ortaya yine Kevin De Bruyne çıktı. Harika bir pasla Oscar Bobb’u kaleciyle karşı karşıya bıraktı. O da kaleciyi geçerek topu ağlara bıraktı.

Leverkusen'in zirve inadı... 90+4'te üç puanLeverkusen’in zirve inadı… 90+4’te üç puan

Oscar Bobb’un Premier Lig’de attığı ilk golle üç puana uzanan takım Manchester City oldu. Manchester City, bu sonuçla puanını 43’e yükselterek 45 puanla zirvede yer alan Liverpool’u takibini sürdürdü. Newcastle United ise 29 puanda kaldı.

Chelsea, Fulham’ı penaltıyla geçti

Premier Lig’de günün diğer maçında iki Londra ekibi Chelsea ile Fulham Stamford Bridge’de karşılaştı. Ev sahibi maviler 45+4’te kazandıkları penaltıyı Cole Palmer ile değerlendirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası sonucu değiştirmedi ve Chelsea sahadan 1-0’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Chelsea, puanını 31’e yükseltirken Fulham ise 24 puanda kaldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.