Oğlunu borç tartışmasında öldürüp intihar etti

Trabzon'da oğlu Hasan Emral'ı tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Pirali Emral'ın bir otele ortak olan oğlunun piyasaya üç milyon lira borcunun ödenmesi konusunda tartıştığı ortaya çıktı.

Gündem 15 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Trabzon’da önceki sabah bir trajedi yaşandı: Baba oğul kavgası büyüdü ve kavga ikisinin de ölümüyle sonuçlandı.

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi Akın Sokak’ta 66 yaşındaki Pirali Emral ile oğlu 41 yaşındaki Hasan Emral arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pirali Emral tabancayla oğluna ateş etti, aynı silahı başına dayayıp tetiği çekerek kendini vurdu.

Komşularının haber vermesiyle eve gelen ekipler ensesinden ve sırtından vurulup kanlar içinde kalan Hasan Emral’ın öldüğünü, baba Pirali Emral’ın da ağır yaralandığını belirledi. Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyata alınan Pirali Emral da hayatını kaybetti. Baba ve oğlunun cenazeleri otopsi işlemlerinden sonra toprağa verildi.

Trabzon’da tartıştığı oğlunu vuran baba aynı silahla intihar etti.

Oğluna üç el ateş etmiş

Olay yeri incelemesinde evde dört boş kovan tespit edildiği, baba Pirali Emral’ın ruhsatsız tabancasını üç el ateşlediği, kurşunların ikisinin oğlunun ense ve sırt kısmına isabet ettiği öğrenildi.

Baba Emral’ın olaydan önce kentte bir otelin ortağı ve piyasaya üç milyon lira borcu olan oğlu Hasan Emral ile kahvaltıda tartıştığı ortaya çıktı. Borcun ödenmesi konusunda bazı aile fertlerinin de katıldığı görüşmede babanın tabancayla önce oğluna ateş ettiği, ardından da başına dayayıp tetiğini çektiği aynı silahla yaşamına son verdiği belirtildi.

Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdüBaba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.