Yeniden Refahlılar AK Partili başkanı yuhaladı: Boş boş bağırmayın

Yeniden Refah Partisi İl Divanı’nda ev sahibi sıfatıyla konuşan AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır partililer tarafından yuhalandı. Bahadır ise YRP’lilere “Dinleyeceksiniz, saygılı olacaksınız” diye bağırdı.

Siyaset 16 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Yeniden Refah Partisi'nin toplantısında yaşayanlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Divanı Toplantısını Bahçelievler Belediyesi’ne ait bir salonda yaptı. Toplantıya ev sahibi sıfatıyla katılan AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır konuşma yaparken salonda gerginlik çıktı.

Yeniden Refah Partisi üyelerinin ıslık ve yuhalamaları arasında konuşmasını tamamlamaya çalışan Hakan Bahadır salona “Dinleyeceksiniz, saygılı olmayı öğreneceksiniz” diye tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

‘Boş boş bağırmayın’

Bahadır Yeniden Refah Partisi üyelerine “Boş boş bağırmayın. Dinleyeceksiniz, saygılı olmayı öğreneceksiniz. Ben hiçbir yere gitmiyorum. Burası Bahçelievler Belediyesi’nin yeri. Ben buradan çıkmam, çıkacaksanız siz çıkın” dedi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’ın müdahalesi ile salon sakinleşti.

Hakan Bahadır mikrofonu tekrar alarak bir şiir okudu. Hakan Bahadır salondaki partililerin “Mücahit Erbakan ve Refah gelecek yüzler gülecek” sloganı eşliğinde salondan ayrıldı.

Yeniden Refah köprüleri attı: AK Parti bize yalan söylediYeniden Refah köprüleri attı: AK Parti bize yalan söyledi

YRP 14 ve 28 Mayıs seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemişti. Parti yerel seçimlere dair kararını ise henüz açıklamadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.