Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a teşekkür

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonu FB TV'nin 20. kuruluş yılı kutlamasına katıldı ve demeç verdi. Koç, kanalın kurulmasına ön ayak olan dönemin başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Spor 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe Televizyonu 20. yılını kutladı.

Aziz Yıldırım, 1998 ve 2018 yılları arsında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanlığını yaptı. Bu dönemde Fenerbahçe birçok farklı branşta iddialı takımlar kurdu, şampiyonluklar yaşadı. Spor kulübü kimliğini farklı bir noktaya taşıyan kulüp, 20 senelik Yıldırım dönemi ardından Ali Koç’un yönetiminde yoluna benzer şekilde devam ediyor.

Aziz Yıldırım döneminin spor branşları ve saha içi hamleleri, tesisleşme gibi çalışmalarının yanı sıra yaptuğı yeniliklerden biri de Fenerbahçe Spor Kulübü’ne dair içerikleri izleyiciyle buluşturan kulüp kanalı FB TV projesiydi. O dönem ilk kulüp kanalı olarak faaliyete geçen TV kanalını zamanla diğer kulüpler de takip etti. Ancak daha sonra açılan kanallar yine zamanla ya dijital alanda hizmet vermeye başladı ya da direkt olarak kapandı. FB TV ise dün 20. yıl kuruluş yıldönümünü kutladı.

Üç yetmez, dört olsun: Fenerbahçe çeyrek finaldeÜç yetmez, dört olsun: Fenerbahçe çeyrek finalde

Kutlamada konuşan Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’a teşekkür ettiği açıklamasında “Türkiye’nin ilk ve şu anda tek kulüp kanalının 20. yaşını kutluyoruz. Gecesini gündüzüne katan, samimi duygular, müthiş çabalar vererek çalışan sizleri şahsım, yönetim kurulum ve daha da önemlisi tüm camiamız ve taraftarlarımız adına canıgönülden kutluyorum. İnşallah daha nice 10 yıllar, 20 yıllar yayın hayatına Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında devam eder. Fenerbahçe’nin hikayesini, mücadelesini, mutluluğunu ve başarısını hep bu kanalda izledik. Bu kanalı kurduğu ve bu cesareti gösterdiği için başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a teşekkür ederim” dedi.

Haftanın maçı Abdulkadir Bitigen'e emanetHaftanın maçı Abdulkadir Bitigen’e emanet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.