Ronaldo, Ligue 1’e taş attı, yanıt Mbappe ile geldi

Suudi Arabistan Ligi takımı El Nassr'da forma giyen Portekizli Cristiano Ronaldo, 'Suudi Arabistan Ligi, Fransa'dan iyi' dedi. Ligue 1'den fotoğraflı yanıt geldi.

Spor 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
39 yaşındaki Ronaldo, futbol hayatına Suudi Arabistan'da devam ediyor.

El Nassr’da forma giyen 39 yaşındaki Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi’ne dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Dubai’de düzenlenen Globe Soccer ödüllerinde konuşan Ronaldo, “El Nassr’da çok mutluyum. Buraya gelmem harika bir karardı. Buradaki gelişim süreci uzun sürece ancak eninde sonunda en üst seviyeyi yakalayacaklar. Suudi Arabistan Ligi, dünyanın en iyi 3 liginden biri olacak” dedi.

‘Ligue 1’den daha iyi durumdayız’

Suudi Arabistan Ligi’nin Fransa Ligue 1’den iyi olduğunu söyleyen Ronaldo şöyle konuştu: “Suudi Arabistan Ligi, Ligue 1’den kötü değil, hatta daha rekabetçi. Şimdiden Ligue 1’den daha iyi durumdayız.”

Popülerlik deyince akla Ronaldo gelirPopülerlik deyince akla Ronaldo gelir

Son olarak harika bir sezon geçirdiğini söyleyen Ronaldo, “Benden şüphe duyanları yanıltmayı çok seviyorum. Geçtiğimiz yılı Haaland ve Mbappe gibi genç aslanların önünde, en golcü oyuncu olarak tamamladım. Gurur duyuyorum ve yakında 39 yaşına gireceğim” dedi.

Ligue 1’den Mbappe ile yanıt

Ronaldo’nun sözlerine Ligue 1’in resmi sosyal medya hesabından fotoğrafla yanıt verildi. Fotoğrafta, Fransız yıldız Kylian Mbappe, Ronaldo’nun yanağını okşuyor. Fotoğraf, geçtiğimiz Temmuz ayında PSG ile El-Nassr arasında oynanan hazırlık maçında çekilmişti.

Snooker’a Suudi vizyonu, 167 artık mümkünSnooker’a Suudi vizyonu, 167 artık mümkün

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.