Johnny Depp yönetiyor, Al Pacino oynuyor

Johnny Depp 27 yıl sonra yönetmen koltuğunda. Bu heyecan verici gelişmede heyecanı daha da artıran bir olay var. Filmin başrolünde ise karşımıza sinemanın yaşayan efsanesi Al Pacino var. Film ressam Amadeo Modigliani'nin hayat hikayesine odaklanacak.

Kültür Sanat 21 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Al Pacino (solda) Johhny Depp'in (sağda) yöneteceği filmin başrolünde yer alacak.

20. yüzyılın en önemli ressamlarından Amadeo Modigliani’nin hayatı film oluyor. Filmin arkasındaki isimler ise adeta bir tablo gibi. Johnny Depp’in yöneteceği filmin başrolünde usta oyuncu Al Pacino yer alacak. 2023’te söylenti olarak duyulmaya başlanan bu iddia nihayet doğrulandı. 24 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturacak Depp’in filminin başrolünde sinemanın efsanesi yer alacak.

Bir süredir İngiltere’de inzivaya çekilen Johhny Depp müjdeli haberi verdi. Depp’in ikinci kez yönetmen koltuğuna oturacağı ‘Modi’ filminin çekimleri başlıyor. İtalyan ressam Amadeo Modigliani’nin hayatına odaklanıyor. Al Pacino, Dennis McIntyre’ın oyunundan uyarlanan ‘Modi’de sanat koleksiyoncusu Maurice Gangnat’ı canlandıracak. Dönemin sanat camiasının önemli isimlerinden biri olan Gangnat’ı 1916 yılında empresyonist resssam Pierre-Auguste Ronoir resmetmişti.

Johnny Depp savaş dönemi Parisi’ne ışık tutacak

Filmde Amadeo Modigliani rölüyle karşımıza İtalyan aktör Riccardo Scamarcio çıkarken Fransız aktör Pierre Niney de sanatçı Maurice Utrillo’yu canlandıracak. ‘Modi’ filminin çekimleri Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşecek. Oyuncu kadrosu ve konusu heyecan uyandıran ‘Modi’, Johnny Depp’in 1997 yılında gösterime giren ‘The Brave’den sonraki ilk yönetmenlik deneyimi.

Modi, “1916’da savaştan zarar görmüş Paris’in sokaklarında ve barlarında kaotik bir dizi olayı takip ediyor. Bu sırada kentte bulunan Amadeo Modigliani de polisten saklanmaktadır. Her şeyi geride bırakıp kariyerini sona erdirme ve şehri terk etme arzusunun ağır bastığı bu dönemde başından geçenler filmde anlatılacak. Dönemin önemli figürleri Maurice Utrillo, Maurice Gangnat ve Chaim Soutine filmde Modigliani ile birlikte karşımıza çıkacak.

Emmy Ödülleri'nin galibi: 'Succession' ve 'The Bear'Emmy Ödülleri’nin galibi: ‘Succession’ ve ‘The Bear’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.