Mircea Lucescu’nun Fatih Terim kehaneti tuttu!

Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu ve Fatih Terim hakkında söylediği sözler PAOK- Panathinaikos maçından sonra tekrar gündeme geldi. Maçta sinirlenen Fatih Terim'in Türkçe küfrü kameralara yansıdı.

Spor 29 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mircea Lucescu, Fatih Terim'in oğlu Razvan Lucescu'ya karşı galip gelemeyeceğini söylemişti.

Yunanistan Süper Ligi’nin 20’inci haftasında liderlik mücadelesi veren PAOK ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Panathinaikos PAOK deplasmanında 2-1 kaybetti. Terim ligdeki ilk mağlubiyetini alırken Panathinaikos üçüncü sıraya geriledi.

Fatih Terim, Razvan Lucescu’ya hakaret etti

PAOK, 43. dakikada Kiril Despodov’un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Bu gol sonrası tansiyon bir anda yükseldi. İki takım hocası olan Fatih Terim ile Razvan Lucescu laf dalaşına girişti. Sahaya giren polisler iki hocayı zorlukla yatıştırdı. Yunanistan’da maçlar seyircisiz oynanıyor. Kameraya yansıyan görüntülerde Terim’in Razvan Lucescu’ya Türkçe “A…. k….. p….” diye bağırdığı kameralara yansıdı. Gergin olayların sonrasında Panathinaikos’ta Fatih Terim’in yardımcı antrenörlüğünü yapan Necati Ateş ile PAOK yardımcı antrenörü sarı kart aldı. Panathinaikos 51. dakikada Trabzonspor’dan transfer edilen Anastasios Bakasetas’ın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Ancak 56. dakikada Despodov PAOK’u tekrar 2-1 öne geçirdi. Maç bu skorla PAOK’un galibiyeti ile tamamlandı.

Mircea Lucescu, Yunanistan Ligi'nin falına baktıMircea Lucescu, Yunanistan Ligi’nin falına baktı

Mircea Lucescu: Razvan’ın Terim’e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum

Bu skor akla bir dönem Beşiktaş, Galatasaray ve Milli Takımı çalıştıran Mircea Lucescu’nun sözlerini getirdi. Fatih Terim’in Panathinaikos’a imza atmasından sonra Razvan Lucescu’nun babası Mircea Lucescu 3 Ocak’ta şunları söylemişti:

“Fatih Terim’i Türkiye’de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim’in şimdi rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan’ın Terim’e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum.”

Denizbank bombayı ortaya bıraktı: Fatih Terim bankaya 'Seçil'e para verdim' demişDenizbank bombayı ortaya bıraktı: Fatih Terim bankaya ‘Seçil’e para verdim’ demiş

Terim: Yaptığımız hiçbir şeyi beğenmedim

PAOK mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Fatih Terim şunları söyledi: “Biz daha iyi oynamalıydık. Hiçbir zaman eksiğiz demedim, sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Ama çok eksik iş yaptık. Hiçbir şeyi beğenmedim. Panathinaikos 11 kişi sahaya çıktığı sürece eksik değildir.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.