Pique dokuz ay sonra Shakira’yla ayrılığından bahsetti: Çocukları koruyorum

Eski futbolcu Gerard Pique'nin, Shakira'yla ayrılması sonrasındaki sessizliğinin sebebi çocuklarıymış. Pique "Bu onları korumakla ilgili. Bütün anne babaların görevi de bu zaten. Ben de bir baba olarak görevimi yapıyorum" dedi. Lakin yeni hayatında mutlu olduğu söylemeyi de ihmal etmedi.

Kültür Sanat 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Shakira ve Pique, eski mutlu günlerinde. Çift, 10 yıldan uzun bir süre beraberdi.

Shakira’yla evliliği sona bitince, bu ilişki yaşanan tüm kavgalar, en ince ayrıntısıyla ortaya saçılmasına rağmen eski Barcelona’lı Gerard Pique sansasyonel ayrılıkla ilgili konuşmamıştı. Ama dokuz ay sonra ilişki hakkında sessizliğini buzdu.

Her şeyi yıkıp geçen bu ayrılığa rağmen artık mutlu olduğunun altını çizen 36 yaşındaki emekli futbolcu, artık Shakira’yla birlikteliğinden olan iki çocuğuna konsantre olduğunu söyledi. El Pais’teki söyleşisinde, herkesin, kendi çocuğu için en iyisi neyse onu yapmak gibi bir sorumluluğu olduğunu belirterek, “Bu onları korumakla ilgili. Bütün anne babaların görevi de bu zaten. Ben de bir baba olarak görevim olan bu işi yapıyorum” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gerard Piqué (@3gerardpique)’in paylaştığı bir gönderi

Shakira’yla durumları hakkında bilgi vermeyen Pique, Shakira’nın yazdığı şarkıyla ilişkisini hedef aldığı 24 yaşındaki sevgilisiyle çok mutlu olduğunu söylerken, “Ne istiyorsam onu yapmaya devam ediyorum. Öldüğüm gün geri dönüp baktığımda, her zaman ne istediysem onu yaptığımı görmeyi umuyorum. Kendime sadık kalmak istiyorum. İmajımı temizlemek için herhangi bir şekilde para harcamayacağım.”

Şakira, ayrılığın ve aldatılmanın acısını hala atlatamadı: Onun için cehennemde özel bir yer var

Pique yakın çevresini anlatırken, dünyanın kalanını pek de umursamadığını söyledi: “Sevdiğim ve önemsediğim insanlar, beni bilen insanlar. Kalanı benim için önemli değil. Enerjimi sevdiğim insanlarla bir arada olmaya ve yapabileceğim ne varsa onlar için onu yapmaya harcıyorum. Çok mutluyum. Hayatımda çok değişiklikler oldu ve ben mutluluğumu nasıl koruyacağımı öğrendim.”

Shakira ve Pique, 10 yıldan uzun süre beraberlerdi ve bu sürede Milan ve Sasha adında iki çocukları oldu. Geçen haziran ayında ayrılan çiftin çocukları sırasıyla 10 ve 8 yaşında. Bu ayrılığın ardından Shakira, Pique’nin yeni ilişkisini hedef alan bir şarkı yayınladı ve eski futbolcuyu kendisini aldatmayla suçladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.