Diktatör Kate Winslet!

Modern bir Avrupa rejiminin çöküşü, rejim dağılırken krallığını elinde tutmak için mücadele eden otoriter bir lider ve krallık sarayın duvarlarının arkasında yaşananlar… Tüm bunlar bir televizyon dizisine konu olacak: ‘The Regime’. Dizide Kate Winslet da bir diktatörü canlandıracak.

Kültür Sanat 17 Nisan 2023
Bu haber 2 yıl önce yayınlandı

Daha önce HBO yapımı ‘Milred Pierce’ ve ‘Mare of Easttown’ dizilerinde rol alan Kate Winslet şimdi de ‘The Regime’ ile seyirci karşısına gelecek. Dizide modern bir Avrupa ülkesinde yönetim sarayının kapalı kapılar ardında yaşananlar anlatılacak. Kate Winslet ise dağılan rejimi kurtarmak isteyen bir diktatörü canlandıracak. Kadroda  Winslet’a, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ve Hugh Grant eşlik edecek.

Dizinin senaryo ekibinde HBO’nun gözde dizisi ‘Succession’ın senarist grubunda da yer alan Will Tracu ve Frank Rich bulunuyor. Ama sadece onlar değil. ‘Katil Kim/Bodies Bodies Bodies’in yazarı Sarah DeLappe, New Yorker yazarı Gary Shteyngart, Seth Reiss, Juli Weiner ve Jen Spyra da ekipte yer alan diğer isimler. 

Çekimleri Avusturya ve İngiltere’de devam eden dizinin 2024 yılında ekrana gelmesi planlanıyor. Ama dizi dünyasındaki rekabeti düşünerek Warner Bros. Discovery basın etkinliğinde çekimleri devam eden diziden bir fragman yayınlandı.

Kate Winslet dışında dizinin yıldızı ise tabii ki yönetmen Stephen Frears. ‘Tehlikeli İlişkiler’, ‘Benim Güzel Çamaşırhanem’,  ‘Sensiz Olmaz’, ‘Kirli Tatlı Şeyler’ ve ‘The Queen’ gibi filmleriyle filmografisi hayli sağlam olan Oscar’lı yönetmen Stephen Frears dizinin kaptan köşkünde.

Kate Winslet: Leonardo ile hayatlarımız birbirine bağlıKate Winslet: Leonardo ile hayatlarımız birbirine bağlı

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.