Erdoğan: Ne soğan ne patates ne salatalık derdi var, ne dert varsa biz çözdük

Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de düzenlenen AK Parti ve Cumhur İttifakı mitinginde konuştu. Erdoğan, kilo fiyatı 30 TL’yi geçen soğanla ilgili bir “dert” olmadığını söyledi.

Siyaset 20 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, “Bu ülkede ne soğan ne patates ne salatalık derdi var, ne dert varsa biz çözdük” dedi.

Milletin huzuruna “eli boş çıkmadıklarını” söyleyen Erdoğan, “Emekli olmak isteyen ev hanımlarımızın primlerinin üçte birini devlet olarak biz karşılayacağız” diye konuştu. Evlenmek isteyen gençlere yönelik iki yıl ödemesiz, 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin lira kredi vaadini tekrarladı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “ABD’den Avrupa’ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi bay bay Kemal’in yanında saf tuttu” diye konuştu.

Erdoğan: Ekonomide sıkıntı varmış, yooErdoğan: Ekonomide sıkıntı varmış, yoo

Geçtiğimiz aylarda Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle birlikte Londra ziyaretine gönderme yapan Erdoğan, “Bir gün şu kadar milyar dolar bulduk, ülkeye getireceğiz diyor. 200 milyar dolardan bahsediyor. Londra tefecilerinin işi gücü yok da sana neden bu kadar para versin ya? Londra’nın tefecileri bu kadar aptal mı ya? Sen kimi aptal yerine koyuyorsun? Türk milleti senin bu yalanlarına inanmaz” dedi.

Millet İttifakı’na yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan “6’lı masa terör örgütü uzantısı ile 7’li masa oldu. Bunları 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.