Rapçi Şehinşah, Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltında sonra serbest bırakıldı

Rapçi Şehinşah, yıllar önce yazdığı 'Sayın Türk' şarkısı nedeniyle yeniden gözaltına alındı. Daha önce de Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alınan gerçek adıyla Ufuk Yılmaz, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kültür Sanat 24 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Rapçi Şehinşah 2016 yılında yayınladığı ‘DEEV’ adlı albümde yer alan ‘Sayın Türk’ şarkısı nedeniyle yeniden gözaltında. Yedi yıl önce yayınlanan şarkı nedeniyle rapçi, daha önce de pek çok kez gözaltına alınmıştı. Gözaltında ifadesi alınan rapçi, daha sonra serbest bırakıldı. 1986 doğumlu müzisyen daha sonra sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımla gözaltına alındığını duyurdu.

Sabah saatlerinde gözaltı

Sabah saatlerinde gözaltına alınan rapçi Şehinşah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Ne şarkıymışsın Sayın Türk’ dedi. Rap müzisyeni son olarak 2020 yılında ‘666’ adını taşıyan albümünü yayınlamıştı. Bu yılın nisan ayında da uzun bir aranın ardından yeni teklisi ‘Galvanize’ ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

İsmailağa Cemaati kampanyasına RTÜK'ten hızlı refleks: 'Kızıl Goncalar'a inceleme başlatıldıİsmailağa Cemaati kampanyasına RTÜK’ten hızlı refleks: ‘Kızıl Goncalar’a inceleme başlatıldı

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.