Erdoğan’dan mesaj: Petrole de kavuşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açılışına Beştepe'den canlı bağlantı ile katıldı. Konuşmasında Türkiye'nin kendi doğalgazına kavuştuğunu söyleyen Erdoğan, petrol mesajı da verdi.

Siyaset 29 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Çarşamba gecesi Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak canlı yayınında rahatsızlanan ve yayını tamamlayamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hala tam olarak iyileşmedi, o yüzden dünkü programlarına da uzaktan video bağlantı yoluyla katıldı.

 

Adana’daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne da canlı bağlantı ile katılan Erdoğan, “Altyapı olmadan, yatırım ve üretim olmayacağını bilen milletimiz, 21 yıldır bize hep destek verdi. Siz doğru olursanız, Hakk’a uygun çalışırsanız, Allah da önünüze nice fırsatlar çıkarıyor” dedi. Türkiye’nin kendi doğalgazına kavuştuğunu söyleyen Erdoğan “İhtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Akkuyu’ya ilk yakıt töreni: ‘Barış için atom enerjisi’ bayrağını üç kuşak beraber çektiAkkuyu’ya ilk yakıt töreni: ‘Barış için atom enerjisi’ bayrağını üç kuşak beraber çekti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.