Melike Şahin söylüyor: Diva yorgun

Melike Şahin ile Mabel Matiz'in şarkı işbirliği devam ediyor. Şahin'in söz ve müziği Mabel Matiz'e ait 'Diva Yorgun' şarkısı yayınlandı. Cuma günü dinleyiciyle buluşan şarkının klibi de aynı gün çıktı. Son dönemde konserleri baskılar sonucu iptal edilen ikili, üretimlerine devam ediyor.

Kültür Sanat 18 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Meliike Şahin ile Mabel Matiz işbirliği yeni şarkıyla taçlandı.

Melike Şahin, Mabel Matiz işbirliği devam ediyor. Söz ve müziği Mabel Matiz’e ait olan ‘Nasır’ ile 2021 yılına damga vuran ikili, bu kez de ‘Diva Yorgun’ şarkısıyla güçlerini birleştirdi. Elle’in ödül gecesinde yaptıkları konuşmalar sonrası hedef gösterilen ikilinin 19 ve 30 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Denizli konserleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından dün yapılan açıklamayla iptal edilmişti. Benzeri bir karar Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden de gelmişti.

Melike Şahin yeni şarkısını kliplendirdi

Melike Şahin tüm bu yasaklara rağmen şarkılarını söylemeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok dinlenen isimlerinden biri olan Melike Şahin, Mabel Matiz imzası taşıyan ‘Diva Yorgun’ şarkısının klibini de hayranlarıyla buluşturdu. Sinan Tuncay’ın yönettiği klip, YouTube’da yayınlandığı gün Trends listesine girmeyi başardı. Cuma günü izleyiciyle buluşan şarkının klibinde Mabel Matiz de yer alan isimlerden biri oldu.

İki farklı versiyonu aynı anda dinleyiciyle buluşan ‘Diva Yorgun”un aranjmanı Zafer Tunç Resuloğlu’na ait. Resuloğlu, şarkının diğer versiyonuna daha melankolik bir düzenleme yapmış. “Bilmezdim senden önce bunu / Değmezdi o rüzgârları baharın / Aymazdım ben toy bi’ beşerdim / Öğrendim yüzünde” sözlerinde karşılıksız aşk yaşamaktan korkan bir aşığın hikâyesini anlatan şarkı Spotify’da da çok dinlenenler arasına girdi.

Melike Şahin, son olarak geçen yıl ‘Merhem: İlk Konserler’ adını taşıyan ve canlı kayıtlardan oluşan konser albümünü dinleyicilerle buluşturmuştu. Sanatçının ilk albümü ‘Merhem’ 2021 yılında yayınlanmıştı.

Avi Avital: Türk müziği ilham kaynaklarımdan biriAvi Avital: Türk müziği ilham kaynaklarımdan biri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.