Zeynep Bastık ‘Lan’ dedi, dinlenme rekorlarını kırdı

Zeynep Bastık geçen hafta yayınladığı şarkısıyla rekor kırdı. Sözleri ve müziği Mabel Matiz'e ait 'Lan' şarkısıyla müzisyen bir günde 1.5 milyon kez dinlenildi. Şarkının YouTube'daki izlenme sayısı 4 milyonu geçti.

Kültür Sanat 16 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Zeynep Bastık, geçen hafta yayınlanan şarkısyla gündemde. Sözleri ve müziğe Mabel Matiz’e ait ‘Lan’ isimli şarkı çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü. Şarkı dijital müzik platformu Spotify’da ilk gününde 1.5 milyon dinleme rakamına erişti. Bir günlük dinleyici sayısı itibarıyla bu, aynı zamanda bir rekor anlamına geliyor.

En popüler üç dijital platformun müzik listelerinde zirveye yerleşen ‘Lan’ Spotify’da ulaşılması güç bir rekora imza attı. 8 Mart’ta dinleyici ile buluşan şarkı, 14 Mart günü 1.5 milyon kez dinlenerek ‘Spotify’da bir günde en çok dinlenen şarkı’ oldu. Bugün itibariyle ise ‘Lan’ şarkısıyla Zeynep Bastık, Spotify’da toplam 3 milyon 874 bin dinlenmeyi geçti.

Şarkının gördüğü ilgi Spotfiy ile sınırlı kalmadı. Yayınlandığı gün klibi de müzikseverlerle buluşan şarkı YouTube’da bir haftanın sonunda 4.2 milyon kez izlendi.

Mabel Matiz ve Zeynep Bastık'tan düetMabel Matiz ve Zeynep Bastık’tan düet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.