Mabel Matiz Avrupa’da kapalı gişe

Mabel Matiz, Berlin’de başladığı Avrupa turnesine tam gaz devam ediyor. Biletleri günler öncesinden tükenen turnede Mabel Matiz’in yeni rotası Viyana ve Paris.

Kültür Sanat 29 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mabel Matiz, 'Antidepresan' ile 2022'nin en çok dinlenen isimlerinden biriydi.

Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Mabel Matiz, Avrupa turnesinde. Geçen hafta Berlin ile başlayan Avrupa turnesine Stuttgart ile devam eden Mabel Matiz, iki gece üst üste Frankfurt’ta konser verdi. Dört konserinin de biletleri günler öncesinden tükenen Mabel Matiz 23 Nisan’daki Bakü konserinden sonra Avrupa turnesine devam edecek.

Mabel Matiz’in turnesi 29 Nisan Bochum, 30 Nisan Antwerp, 6 Mayıs Viyana, 12 Mayıs Paris, 26 Mayıs Nürnberg ve 27 Mayıs’ta Münih konserleriyle devam edecek. Mabel Matiz turne dönüşü merakla beklenen albümünü yaz başında yayınlayacak.

Antidepresan ile 2022’ye damga vurmuştu

Dijital müzik platformu Spotify’ın 2022 verilerine göre Mabel Matiz’in Mert Demir ile birlikte yazıp seslendirdikleri ‘Antidepresan’ şarkısı Türkiye’de tüm zamanların rekorunu kırdı. 1.4 milyonluk dinlenme sayısıyla ‘Antidepresan’, ‘Bir günde en çok dinlenen’ şarkı unvanını almıştı. Spotify’ın verilerine göre Mabel Matiz, Türkiye’nin en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olmayı sürdürüyor.

Şarkı, Billboard Global listesinde de bir ay boyunca yer almayı başardı. 2022’ye damga vuran şarkı, her şeyin hızlı tüketildiği bir dönemde aylardır sosyal medyada da en çok etkileşim alan şarkılardan biri.

Fazıl Say’dan Brüksel’de depremzedeler yararına konser

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.