Vefasız arkadaş: Husumetlisini hedef aldı, arkadaşını vurdu ve kaçtı

Güngören'de otomobille ilerleyen iki kişiden biri, motosiklet üzerindeki husumetlilerini görünce silahına davrandı. Ateş etti ama yanlışlıkla otomobildeki arkadaşını vurdu ve araçtan inerek kaçtı. Silahla yaralan kişi ise silahlı saldırının hedefi olan motosikletlilerden dayak yedi.

Gündem 28 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbul’un Güngören ilçesi dün bir garip silahlı saldırı olayına şahitlik etti. Öğle saatlerinde Güngören Merkez Mahallesi’nde iddialara göre, otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi, yolda husumetlilerini gördü. Otomobilin yolcu koltuğunda oturan kişi belindeki silahı çıkartarak husumetlilerine ateş etmek isterken yanındaki arkadaşını vurduktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Miras kavgasında ağabeyini pompalı tüfekle öldürdüMiras kavgasında ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü

Silahlı saldırıya uğrayan motosiklet üzerindeki iki kişi de bu kez otomobildeki yaralı kişiyi indirerek dövmeye başladı. Motosikletliler daha sonra aynı motosikletle olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise tarafları yakalamak için çalışma başlattı.

Sağlık ekipleri dayak yiyen yaralıyı ambulansla hastaneye götürdü.

Öte yandan yaralının motosikletli kişilerin saldırısına uğradığı anlar ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Görüntülerde 2 kişinin yaralıya tekme attığı, bu sırada çevredekilerin engellemeye çalıştığı görüldü.

Cinayet faili, 14 ay sonra bayram için evine gelince yakalandıCinayet faili, 14 ay sonra bayram için evine gelince yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.