Rüya gibi… Fabrika işçiliğinden Beşiktaş’a: Emrecan Bulut

Pandemi döneminde futbolu bırakıp bir fabrikada çalışmaya başlayan, 90 kiloya çıkan Somasporlu Emrecan Bulut Beşiktaş'a transfer oldu. Böylece siyah beyazlılar bu sezonun ilk transferini yaptı.

Spor 2 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
20 yaşındaki Emrecan Bulut, 4+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Emrecan Bulut, futbola Yunus Emre Belediyespor altyapısında başladı. Pandeminin başlamasıyla 2019-2021 arası futboldan kopma noktasına geldi. Kendi deyimiyle futbola küstü. 90 kiloya çıktı. Para kazanmak için bir fabrikada çalışmaya başladı. Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Karaköyspor hocası Ferdi Öztürk fabrikaya geldi. Emrecan, ‘Gel, neden böyle bir şey yapıyorsun? Ben bir takımın başına geçiyorum. Benim takıma gel, oyna. Oynadığın zaman neler olacak göreceksin’ diyen hocasının teklifini kabul etti.

Euro kazanan... TL kazanan... Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı katladıEuro kazanan… TL kazanan… Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ı katladı

10 futbol topuna Somaspor’a geldi

Kaderi, Karaköyspor’un TFF 2. Lig ekibi Somaspor’la geçen yaz yaptığı hazırlık maçında değişti. Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür onu beğendi, transfer edilmesini istedi. Sadece 10 tane futbol topu karşılığında Emracan Somaspor forması giymeye başladı. Ege ekibinde 34 maçta 16 gole imza attı. Somaspor sezonu 7. tamamlarken sol kanattaki etkili oyunu Beşiktaş’ın dikkatini çekti.

Beşiktaş, Bursaspor'u transfer etti!Beşiktaş, Bursaspor’u transfer etti!

6 milyon TL bonservis ödendi

Kara Kartal, Somaspor’la 6 milyon TL bonservis ücreti karşılığında anlaşarak 20 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Emrecan, Beşiktaş’ın bu sezonki ilk transferi oldu. Siyah beyazlılar oyuncunun transferini şöy duyurdu: “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut’un transferi için Somaspor’la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut’la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emrecan Bulut’a şanlı formamızla üstün başarılar dileriz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.