Dele Alli sezonu kapadı, Beşiktaş’a veda etti

Kiralık olarak Beşiktaş’ta forma giyen Dele Alli, sosyal medya hesabından ameliyat olduğunu ve resmen sezonu kapadığını açıkladı. İngiliz oyuncu Beşiktaş taraftarına veda etti.

Spor 16 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Dele Alli ameliyat oldu ve sezonu kapadı

Bundan bir 5-10 sene sonra Beşiktaş’ta oynadığına inanamayacağınız futbolcular diye galeri haber yapılsa herhalde ilk sıralara Dele Alli görseli girer. Zira Alli’nin Beşiktaş dönemi bana göre iki taraf için de ileride hatırlanmak istemeyecektir.

Evet Dele Alli çok fazla tepki görmedi Türkiye’de. Şanlıurfaspor’a karşı oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından çıkarken yuhalanması haricinde öyle çok dikkat çekici tepkiler görmedik. Oyuncuyu sürekli gece kulüplerinden çıkarken ya da benzeri başka vukuatlara imza atarken de görmedik. Ancak asıl sorun oyuncuyu yeşil saha içerisinde Beşiktaş’ı olumlu yönde etkilerken de izleyemedik. Dele Alli, belki bir heves belki bir heyecandı ancak saman alevi misali yandı söndü, geldi geçti.

Fenerbahçe yolun 'Sowe'u derken İrfan Can Kahveci'yle yarışa döndüFenerbahçe yolun ‘Sowe’u derken İrfan Can Kahveci’yle yarışa döndü

Alli: Ameliyatım başarılı geçti

Kas sakatlığı gerekçesiyle ülkesine giden Dele Alli, ameliyat olduğunu duyurdu. Alli, paylaşımında “Ameliyatım tamamlandı. Her şey iyi ancak ne yazık ki bu, sezonu kapattığım anlamına geliyor. Kulüpteyken bana gösterdikleri tüm sevgi için Beşiktaş taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum” sözlerine yer verdi.

Alli son olarak İngiltere’de yok yok denecek bir masanın başındaki görseliyle gündeme gelmişti. İngiliz oyuncu Beşiktaş formasıyla 15 maça çıktı ve 3 gol attı.

Dele Alli masasında yok yok! Nitrat oksit, tekila, şarapDele Alli masasında yok yok! Nitrat oksit, tekila, şarap

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.