Tarantino son umutları da tüketti: ‘Kill Bill:3’ hiçbir zaman gelmeyecek

'Kill Bill' hayranlarına kötü haber, yönetmen Quentin Tarantino, daha önce açık kapı bıraktığı 'Kill Bill:3'ün gelmeyeceğini açıkladı. Lakin teselli niyetine yeni filmi hakkında konuştu. Tarantino, son filminde izleyicileri 70'lere yolculuğa çıkaracak ve bir sinema eleştirmenin hikayesini anlatacak.

Kültür Sanat 5 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Tarantino 2019 yılında devam filminin gelebileceğini söylemişti.

Hayaller suya düşebilir, ‘Kill Bill:3’ hiçbir zaman gelmeyecek. Filmin yönetmeni Quentin Tarantino, daha önce açık kapı bıraktığı devam filmi üzerine çalıştığı söylentilerini reddetti.

Oysa ‘Kill Bill’ hayranlarının hayalleri vardı. Üçüncü film, Uma Thurman’ın canlandırdığı Beatrix karakterinin kızına odaklanacaktı, bu karaktere de Thurman’ın kızı Maya Hawke hayat verecekti. Ancak Tarantino son röportajında üçüncü filmin geleceğini düşünmediğini söyledi, ayrıca son filmi hakkında da bilgi verdi. Yönetmen yeni filminde izleyicileri 70’li yıllara götürecek ve bir film eleştirmeni ile tanıştıracak.

Filmin yıldızı Uma Thurman da ‘Kill Bill’in çekilme ihtimalinin masada olduğunu söylemişti.

Aslında hep bir ihtimal vardı

Filmin devamının gelip gelmeyeceği her zaman merak edildiği için yönetmen ve oyuncular da sık sık bu sorularla karşı karşıya kalıyor. Başrol oyuncusu Thurman da geçen sene olası üçüncü film hakkında sorulan bir soruya, “Gerçekten size pek bir şey söyleyemem. Yani yıllar boyunca üzerinde konuşuldu. Gerçekten gerçekleşme ihtimali üzerine düşünüldü, ama çok uzun zaman önce. Şu anda bunu yakın bir gelecekte görmüyorum” demişti.Tarantino da daha önce Thurman ile başka bir devam filmi yapma ve ilk iki filmde yer almayan fikirleri hayata geçirmeyi konuştuklarını söylemişti.

Disney+ bir karar verdi, Türk sinemacılar birbirine girdiDisney+ bir karar verdi, Türk sinemacılar birbirine girdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.