Burası Teksas değil Bağcılar: Hurdacıda silahlı çatışma çıktı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir hurdacı dükkanının önünde silahlı bir çatışma meydana geldi. Olay, hurdacıda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem 9 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Bağcılar 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir hurdacının önünde dün sabah saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada, hurdacıda çalışan 3 kişi ile bir motosikletli arasında uyuşturucu satışı anlaşmazlığından kaynaklanan tartışma meydana geldi.

Tartışmanın hızla silahlı çatışmaya dönüşmesiyle taraflar birbirlerine silahlarıyla ateş açtı. Şüpheliler olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekipleri kısa sürede olay yerine vardı. Polislerin yaklaşmasıyla çatışmayı sürdürmek isteyen şüpheliler kaçtılar. Polis ekipleri ise bir kişiyi silahıyla beraber kıskıvrak yakaladı. Diğer 3 şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor.

Silahlı çatışmaya tanık olan esnaflardan Mahsun Elalmış, çatışmanın ortasında kaldığını ve şiddetli anları hakkında, “Dün sabah saat 8 civarında buradaydım. 3 kişi hurdacıdan çıkıyor, bir kişi de motosikletle gelip onlara katılıyor. Kendi aralarında nedeni bilinmeyen bir anlaşmazlık veya uyuşturucu meselesi yüzünden tartışıp çatışmaya başladılar. Ben o sırada arabamın içindeydim ve şükürler olsun ki bir mermi arabaya isabet etmedi. O bölge çok kalabalık bir cadde, günde binlerce kişi buradan geçiyor. Bu çatışma herhangi birine de zarar verebilirdi, yaralanma veya ölümle sonuçlanabilirdi. Türk polisine hızlı müdahaleleri için teşekkür ediyorum. Bir kişiyi suçüstü yakaladılar ve olaya hemen müdahale ettiler” açıklamalarında bulundu.

Katlettiği annesinin kesik başını sokağa atmıştı: ‘Hatırlamıyorum’ dediKatlettiği annesinin kesik başını sokağa atmıştı: ‘Hatırlamıyorum’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.