Estetik için geldi, altı gün sonra İstanbul’da öldü

İrlandalı Anetta Rohder yanak ve kol estetiği yaptırmak için geldiği İstanbul'da operasyondan altı gün sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Gündem 14 Ekim 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İrlanda uyruklu Anetta Barbara Rohder görüştüğü doktor M.K.’ya yanak ile kollarını gerdirme işlemi  yaptırmak için İstanbul’a geldi, Bağcılar’da bir otele yerleşti, 2 Ekim’de Sultangazi’de işlemi yaptırıp otele döndü, ancak altı gün sonra birden fenalaştı.

İrlandalı kadın önce doktoru M.K.’yı aradı. Doktor M.K. Rohder’e ambulansla hastaneye götürülmesi gerektiğini söyledi. 62 yaşındaki kadın otel yakınındaki özel hastaneye götürüldü ama araçta kalbi durdu. Sağlık ekibi kalp masajı yaparak hayata döndürse de hastanede tüm müdahalelere rağmen  kadın kurtarılamadı. Rohder’in cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Doktor M.K. ve operasyonun gerçekleştiği özel hastane hakkında işlem başlatıldı.

İngiltere, Türk estetik cerrahi kliniklerinin reklamlarına yasak getirdiİngiltere, Türk estetik cerrahi kliniklerinin reklamlarına yasak getirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.