Acun Ilıcalı Britanya’da büyüyor: Hull City’den sonra Shelbourne

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Ligi'nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını açıkladı.

Spor 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Acun Ilıcalı, Shelbourne FC'nin Avrupa Kupaları’na katılmasını hedeflediğini söyledi.

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına yenisini ekledi. TV 8 ve Exxen’in sahibi, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın yeni kulübünde Hull City’nin genç oyuncularına forma şansı vererek geliştirmek istediği belirtiliyor.

Acun Ilıcalı, 'hayat dersimi' aldım dedi ama o dersten bütünlemeye kaldı!Acun Ilıcalı, ‘hayat dersimi’ aldım dedi ama o dersten bütünlemeye kaldı!

Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz.”

Shelbourne FC’nin teknik direktörlüğünü Damien Duff yapıyor.

Shelbourne FC, İrlanda Premier Lig’inde 19 maç sonunda aldığı 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyete 5’inci sırada yer alıyor. Kulübün teknik direktörlüğünü, Chelsea’nin eski futbolcularından Damien Duff yapıyor. 1895 yılında kurulan kulübün tarihinde 13 lig, 7 lig kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Pelkas'a Fenerbahçe yollarıPelkas’a Fenerbahçe yolları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.