Adele’den itiraf: Babamı benden uzak tutan şey alkoldü

Adele, sahnede dikkat çekici açıklamalarına devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır Las Vegas'ta düzenli olarak sahne alan İngiliz müzisyen, geçmişte kıyısından döndüğü alkol bağımlılığı ve bunun babasıyla olan ilişkisine dair açıklamalarda bulundu.

Kültür Sanat 20 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Adele, Las Vegas’da devam eden bir yıllık konser serisinde seyircilerle dertleşmeye ve itiraflarda bulunmaya devam ediyor. Kasım 2022’den bu yana Las Vegas’taki bir eğlence merkezinde her hafta verdiği konserlerle müzikseverlerin karşısına çıkan İngiliz müzisyen, geçmişine dair açıklamalarda da bulunmaya devam ediyor.

Adele: Babamı benden uzak tutan şey alkoldü

19 yaşındayken yayınlandığı ve yaşına gönderme yapan albümü ’19’ ile müzik dünyasında sağlam bir yer edinen Adele, bir dönem mücadele ettiği alışkanlıklarına dair itirafta bulundu. İngiliz yıldız, “Üç buçuk ay kadar önce içmeyi bıraktım. Çok sıkıcıydı. Demek istediğim, 20’li yaşlarımın çoğunda alkolik olma sınırındaydım ama bunu çok özlüyorum. Alkolle her zaman çok yakın bir ilişkim oldu. Babamı benden uzak tutan şey buydu” dedi.

Oprah Winfrey’e, Mayıs 2021’de bir röportaj veren Adele, babasının ölümü sonrasında hissettikleri ve yaşadıkları hakkında şunları söylemişti. “Babamın ölümünden sonra içkiyi bıraktın. Kendini tanımanın harika bir yolu, sadece su içmek ve her şey gibi ayık olmak” demişti.

 

Grammy ödüllü müzisyen Adele, 2021’de yayınladığı dördüncü albümü ’30’da, üzüntülerini ve yetişkin hayatının streslerini boğmakla ilgili I ”I Drink Wine’ adlı bir şarkısında o günlerini şu sözlerle anlatmıştı “Çocukken / Her şey aklımı başımdan alabilirdi / Eğlenmek için hepsini içime çekerdim / Ama şimdi sadece şarabı içime çekiyorum”

Adele, 18 Kasım 2022’de başladığı ve 4 Kasım’a kadar sürecek konser maratonundan 50 milyon dolar kazanacak. Las Vegas’taki ünlü The Colosseum at Caesars Palace’ta bir yıl boyunca gerçekleştireceği 68 gösterinin her biri için 670 bin dolar kazanacak. Böylece ödüllü müzisyen , bu uzun soluklu gösteri sayesinde yaklaşık 50 milyon dolar kazanacak.

Müzik Radarı hatırlatır: Barış için söylenen şarkılarMüzik Radarı hatırlatır: Barış için söylenen şarkılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.