Trabzonspor, Fenerbahçe’ye bileniyor

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı bulunan Bakasetas ve Trezeguet takımla çalışmaya çıkarken kaptan Uğurcan Çakır, İstanbul'a kazanmak için gideceklerini söyledi.

Spor 2 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Trabzonspor, Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ilk bölümünde, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Orsic ile Hüseyin Türkmen katılmadı, Bakasetas ve Trezeguet ise ilk yarım saatteki çalışmaya katıldı.

Çalışma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Avcı, “Çalışmalarımız yoğun gidiyor. Bu oyun artık bir doğaçlama değil. Hücumu var, savunması var, her şeyi var. Mevcutlara hatırlatmak diğerlerine yeniden gösterme konusunda en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Trezeguet ve Bakasetas için sağlık kurulu bilgilendirir. Antrenmanın büyük bir bölümünde bizimle olacaklar. Gün gün bakıyoruz. Umarım hafta sonuna kadar daha iyi bir değerlendirme olur” dedi.

Fenerbahçe kara haberi resmen verdi: Becao ve Fred...Fenerbahçe kara haberi resmen verdi: Becao ve Fred…

Uğurcan Çakır, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bordo-mavili ekibin kaptanı, teknik direktör Abdullah Avcı’nın 2 hafta önce takıma geri döndüğünü belirterek, “Fenerbahçe sezona iyi başladı, sonuçlardan da belli oluyor ama biz de Trabzonspor’uz. Büyük maçları tahmin etmek kolay değil, çıkıp kazanmak için oynayacağız. Bu haftayı iyi değerlendiriyoruz. Çalışacağız, hafta sonu göreceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor kaptanı büyük maçlarda ekstra motivasyona ihtiyaç duyulmadığını belirterek şöyle konuştu: “Saha dışındaki olaylar pek ilgimizi çekmiyor. Zaten büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe lige iyi başladı. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Rakibin zayıf yönleri üzerine çalışırsak ve bunları uygularsak iyi maç geçireceğimizi düşünüyorum. Dışarıda paylaşımlar ekstra motivasyon yaratmıyor, zaten maçın motivasyonu büyük. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız.”

Abdullah Avcı 'hızla mesafe almak' istiyorAbdullah Avcı ‘hızla mesafe almak’ istiyor

Uğurcan, geçen sene takımdaşlık konusunda özeleştiriler yapıldığının hatırlatılması üzerine, “Şu an takımdaşlık geçen seneye oranla çok daha iyi. Birçok yeni arkadaşımız bu sene katıldı. Futbolda uyum sağlamak kolay olmuyor. Arkadaşın için mücadele edersen, bir fazlasını verirsen galibiyetlerde uyumu daha hızlı yakalıyorsun. Bu seneki kadronun geçen seneye oranla daha iyi insanlardan kurulu olduğunu düşünüyorum. Galibiyetlerde uyum hızlanacaktır. Bu sene daha iyi takımdaşlık, arkadaşlık var, sonuçları alıp bunu hızlandırmamız gerekiyor” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.