Matthew Perry’nin ölüm nedeni araştırılıyor: Birkaç ay sürebilir

Friends' dizisinin 'Chandler'ı Matthew Perry'nin ölümünün ardından sevenleri yas tutarken polis ekipleri de oyuncunun ölüm nedenini öğrenmeye çalışıyor. Perry'nin ölüm nedeninin öğrenilmesi için geniş çapta bir soruşturma yapılacak.

Kültür Sanat 3 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Matthew Perry/ Instagram hesabı

‘Friends’ dizisinin ‘Chandler’ı Matthew Perry’nin geçen haftaki ani ölümünün ardından dünyanın dört bir yanındaki hayranlar yas tutmaya devam ederken oyuncunun ölüm nedenine dair soruşturmalar da devam ediyor.

Yetkililer, Perry’nin öldüğü gün evinden saat 16:00 civarında bir çağrı aldıklarını açıklandı. Ancak arayanların kimliği ortaya çıkmadı.

Polisin yaptığı ilk açıklamada Perry’nin evindeki jakuzide boğulmuş halde bulunduğu söylenmişti. Ayrıca Los Angeles Polis Departmanı’nın yaptığı araştırmanın detaylarına ulaşan kaynaklar, olay yerinde herhangi bir uyuşturucu madde olmadığını söylemişti.

Uzmanlar, oyuncunun ölüm nedeninin ne olduğunu Los Angeles’ta çalışan bir doktor ve araştırmacı ekibinden geleceğine inanıyor. Öte yandan Perry’nin jakuzide bulunmasına rağmen boğulup boğulmadığına dair kesin bir karara da varılmadı.

Jakuzinin sıcaklığı bile ölçülecek

Matthew Perry’nin ölüm nedeninin öğrenilmesi için geniş çapta bir soruşturma yapılacak. Birkaç ay sürmesi beklenen soruşturmada, oyuncunun vücudu incelenecek, jakuzinin sıcaklığı ölçülecek ayrıca Perry’nin yakın çevresinin de ifadeleri alınacak.

Friends hayranları yasta: Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry yaşamını yitirdiFriends hayranları yasta: Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry yaşamını yitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.