Kayserispor transferde ‘yokum’ dedi

Spor 6 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Kayserispor'da devre arası transfer yok.

Son birkaç senedir maddi olanaksızlıklardan ötürü zorlanan hatta üç dönem üst üste transfer yasağı olan Kayserispor, bir şekilde lige tutunmayı başardı. Takım bu sezona da Çağdaş Atan yönetiminde iyi başladı. Atan, 4. hafta ardından şok bir şekilde istifa kararı aldı. Bunun üzerine Recep Uçar’la yoluna devam eden ekip, istikrarını sürdürdü ve ligin en iyi ekiplerinden biri oldu. Kayseri, 17. haftadaki Fenerbahçe maçına dek sahasında yenilmedi ve dış sahada da stabil bir performans ortaya koyup iddialı ekiplerden biri oldu. Ligin ilk devresinde 29 puan toplayan takım üçüncülük için iddialı olduğunu kanıtladı, dördüncü sırada yer aldı.

Transfer tahtasını geçtiğimiz yaz transfer dönemi sonunda açabilen ve kadrosuna yeni eklemeler yapan ekip, Afrika Kupası’na üç oyuncu verdi. Devre arası transfer döneminde ne tür adımların atılacağı hakkında açıklama bizzat kulüpten geldi. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç “Devre arası transfer yapmayacağız. Yeterince futbolcumuz var. Çok oyuncu bulunması hocayı da kadro oluşturmakta zorluyor. Devre arası öyle bir durum yok ama sezon sonuna doğru yönetimimiz ve başkanımız duruma göre bakacaktır. Kısa vadede kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz” dedi. İç Anadolu ekibinde Olivier Kemen sözleşmesini feshetmişti. 

Kayserispor Başkanı Çamlı: Çağdaş Atan efendi... Kendini küçültme!Kayserispor Başkanı Çamlı: Çağdaş Atan efendi… Kendini küçültme!

Takımda Sivasspor maçı öncesi açıklama yapan Recep Uçar “Kemen ayrıldı biliyorsunuz. Mane, Jeanvier ile Hosseini de Asya ve Afrika kupalarına katılmak için milli takımlarına gitti. Uzodimma ve Carole’un da sakatlıkları devam ediyor. Takımımızda çok ciddi süre alan oyuncularımızdan 6’sı şu an için yok ama biz mevcut oyuncularımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok önemli oyuncularımız var. Sahaya çıkan her oyuncudan maksimum performansı alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Sivasspor maçında hedefimiz mutlak galibiyet olacak.” ifadelerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.