Oğlunun 20 bıçak darbesiyle öldürdüğü avukat toprağa verildi

Evinde uyuduğu sırada 14 yaşındaki oğlu tarafından 20 defa bıçaklanarak öldürülen avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesine İstanbul Baro Başkanı Filiz Saraç da katıldı, CHP'li siyasetçiler de cenazeye çelenk gönderdi.

Gündem 20 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Karakoyunlu ailesini yakınları güçlükle teselli etti.

İstanbul’da yaşayan Fatih Gürbüz Karakoyunlu avukattı ve geçen seçimde CHP’den 1. Bölge milletvekili aday adayı olmuştu. Karakoyunlu’nun eşi Çiğdem Karakoyunlu da kendisi gibi avukattı ve çiftin biri 14 diğeri 12 yaşında iki çocuğu vardı. Ancak önceki gün Sarıgazi’de yaşayan ailenin evinde acı bir olay yaşandı.

Karakoyunlu’nun 14 yaşındaki oğlu karne günü olan dün annesiyle birlikte okula gitmek için evden çıktı. Ancak haber ajanslarının aktardığına göre bir anda annesine evde telefonunu unuttuğunu söyleyip eve girdi. Bu sırada saat henüz 07.00’ydi ve Fatih Gürbüz Karakoyunlu uyuyordu. Çocuk da uyuyan babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatih Gürbüz Karakoyunlu’nun öldüğünü belirledi, çocuk da gözaltına alındı. 14 yaşındaki çocuk iddiaya göre ilk ifadesinde “Bana çok karışıyordu” dedi.

Bugün Fatih Gürbüz Karakoyunlu için Çekmeköy’deki Köyiçi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Sevenlerinin gözyaşı döktüğü cenazede olayın şoku hakimdi. Polislerin güvenlik önlemi de aldığı cenazeye İstanbul Baro Başkanı Filiz Saraç da katıldı ve acılı aileye başsağlığı diledi. Fatih Gürbüz Karakoyunlu’nun cenazesi burada kılınan namazın ardından Yukarı Baklacı Mezarlığı’na defnedildi.

Korkunç cinayet: 14 yaşında çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.