Tim Burton 1950’lerin kült filmini yeniden çekecek

1950'lerin kült filmi 'Dev Kadının Saldırısı' (Attack of the Fifty Foot Woman) usta yönetmen Tim Burton tarafından yeniden beyazperdeye taşınacak. Gösterim tarihi şimdilik bilinmeyen filmin yapımcılığını da Tim Burton üstlenecek.

Kültür Sanat 4 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

‘Beterböcek 2’yi insanlar heyecanla beklerken Tim Burton bir filmle daha geliyor. Yönetmen, 1958 yapımı kült film ‘Dev Kadının Saldırısı’nı yeniden uyarlacak. Siyah beyaz bilimkurgu filmi, dönemin en popüler yapımları arasında yer alıyordu. Senaryosunu Gillian Flynn’in kaleme aldığı yapımın yeni versiyonu, orijinal filme farklı bir bakış açısını kazandıracak. Yeni ‘Dev Kadının Saldırısı’ filminin yapımcılığını da Tim Burton üstleniyor.

1958 yapımı filmide Allison Hayes, bir uzaylıyla yakın temas kuran Nancy Archer karakterini canlandırmıştı. Bu yakın temas çalkantılı evliliğinde sorunlar da yol açmıştı. Uzaylıyla temas kuran Archer’in hikâyesini yeniden beyaz perdeye taşıyan filmin gösterim tarihi şimdilik belli değil. 1958 yapımı ilk filmi 88 bin dolara mâl olmuştu.

Rocky’nin can dostuydu: Hoşçakal ApolloRocky’nin can dostuydu: Hoşçakal Apollo

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.