Yine bir aradalar: Tarantino’nun son filminde başrolde Brad Pitt

Quentin Tarantino ve Brad Pitt, 'Bir Zamanlar Hollywood'dan sonra yeniden bir arada. Hatta Tarantino'ya bakacak olursak son kez. Sinemaya veda edeceğini açıklayan Tarantino'nun son filminde başrolde Brad Pitt olacak.

Kültür Sanat 3 Şubat 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Quentin Tarantino ve Brad Pitt, 'Bir Zamanlar Hollywood' filminden sonra yeniden bir arada.

Quentin Tarantino, bir süre önce yaptığı açıklamayla yönetmenliğe veda edeceğini açıklamıştı. Sinemaseverleri üzen bu açıklama sonrası gelecek filme duyulan merak da arttı. ‘The Movie Critic’ adını taşıyan filmin konusu geçen yıl belli olmuştu. 1970’lerde geçecek filmin oyuncu kadro da merak konusuydu. Şimdi o merakı giderecek bir gelişme yaşandı. Quentin Tarantino’nun bu son filminde başrolde Brad Pitt karşımıza çıkacak.

Brad Pitt yeniden başrolde

Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun son filmi The Movie Critic’te rol alacak. Deadline’ın haberine göre Hatırlanacağı üzere 2019 yapımı ‘Bir Zamanlar Hollywood’da birlikte çalışmış ve bu rol oyuncuya en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında ilk Oscar’ını getirmişti. İkili, daha önce de bir İkinci Dünya Savaşı filmi olan ‘Soysuzlar Çetesi’nde de birlikte çalışmıştı.

Filmin konusuna gelecek olursak; Filmin hikâyesi 1977 yılında The Popstar Pages adlı kurgusal bir yayın için çalışan bir eleştirmenin etrafında geçiyor. Tarantino filmin “gerçekten yaşamış ama hiç ünlü olmamış bir adama dayandığını ve bir porno dergisinde film eleştirileri yazdığını” diyerek sözlerine şunları ekledi: “Çok kabaydı, bilirsiniz. Küfür ederdi. Irkçı hakaretler kullanırdı. Ama yaptığı şeyler gerçekten komikti. Cehennem kadar kabaydı” Quentin Tarantino’nun bu açıklamaları dışında filme dair şimdilik başka bir bilgi yok. Filmde Brad Pitt’in nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı da bilinmezliğini koruyor.

Brad Pitt son olarak aksiyon gerilim filmi ‘Bullet Train’ ve gösteri dünyası draması ‘Babylon’da başrol oynamıştı. Oscar ödüllü oyuncunun şimdilik bilinen bir sonraki filmi ise bir Apple gerilimi. 60 yaşındaki oyuncu ‘Wolfs’ filminde George Clooney ile birlikte rol alacak.

Rocky’nin can dostuydu: Hoşçakal ApolloRocky’nin can dostuydu: Hoşçakal Apollo

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.