Brad Pitt asfaltı ağlatacak ama grev bitince

Brad Pitt, yapımcılığını ünlü İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton'un üstlendiği F1 filmi 'Apex' filmininin çekimlerini Oyuncular Birliği grevi nedeniyle durdurdu. 'Apax'ın bir sonraki çekimlerinin Kasım 2023'te Las Vegas'ta gerçekleşmesi planlanıyor. Tabii o zamana kadar grev biterse.

Kültür Sanat 31 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Film, F1 yarışı esnasında çekilecek ilk yapım olmasıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu Brad Pitt, yapımcılığını ünlü İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton’un üstlendiği F1 filmi ‘Apex’ filmi için pistlere inmişti. Ancak devam eden Oyuncular Birliği grevi nedeniyle filmin çekimleri durduruldu. Yeni gelen haberlere göre Oscar ödüllü oyuncu gelecek iki ay için planlanan çekimleri erteleme kararı aldı. ‘Apex’ ekibi Budapeşte’de çekimdeyken Pitt, grevdeki herkesle dayanışma göstermek amacıyla gelecekteki çekim tarihlerini ertelemeyi talep etti.

59 yaşındaki Pitt, filmde filmde APXGP adlı Formula 1 takımının genç sürücüsünü eğitme görevini üstleniyor.

‘Pitt yaşına göre çok iyi’

Pitt filmin başrolü olmanın yanı sıra eski dünya şampiyonu Lewis Hamilton ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Ekip, çekimler sırasında Grand Prix takımlarına İngiltere’deki Silverstone yarışında katılmış, böylece ilk kez gerçek yarış sırasında çekilen bir filme imza atmıştı. Pitt, bizzat piste indi, bizzat araba sürdü. Hamilton, oyuncuyla birlikte çalıştığı için duyduğu mutluğu, “Brad Pitt yaşına göre çok iyi görünüyor. Formula 1 pistinde Brad Pitt ile birlikte olduğum için ne kadar heyecanlı olduğumu tarif edemem” diyerek anlatmıştı.

‘Apax’ın bir sonraki çekimlerinin Kasım 2023’te Las Vegas’ta gerçekleşmesi planlanıyor. Yazarlar, oyuncular ve stüdyolar arasındaki anlaşmazlık o zamana kadar çözülecek mi bekleyip göreceğiz.

Hollywood'da devam eden grev Emmy Ödülleri'ni ertelettiHollywood’da devam eden grev Emmy Ödülleri’ni erteletti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.