Angelina Jolie’den yeni iddia: Defalarca şiddet gördüm

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilişkileri kadar ayrılıkları da gündemde. 2016'da bir uçak yolculuğu sırasında şiddet görmesi sonucu Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie, o olaydan önce de fiziklse saldırıya maruz kalmış.

Kültür Sanat 6 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

‘Bay ve Bayan Smith’ filminin setinde başlayan aşk, yıllarca basının gündem maddelerinden birine dönüşmüştü. Çoluk çocuğa karışan ve Brangelina fenomeni yaratan çiftin ayrılığının üzerinden sekiz yıl geçti. Ancak Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanmasının ardından tartışmalar bitmedi.

Angeline Jolie daha önce de şiddete maruz kalmış

Şu sıralar şarap mahzeninin sahipliği için mahkemede karşı karşıya gelen Angelina Jolie ile Brad Pitt’in evlilik yıllarında yaşananların bir yenisi gün yüzüne çıktı. Çiftin 2016 yılındaki bir seyahatleri sırasında Pitt, uçaktayken Jolie’ye şiddet uygulamış bu olayın ardından da ikili boşanmıştı.

Angelina Jolie, uçaktaki bu olaydan çok daha önce de Brad Pitt’in şiddetine maruz kaldığını söyledi. Jolie’nin avukatları “Pitt’in Jolie’ye yönelik fiziksel taciz geçmişi ailenin Eylül 2016’da Fransa’dan Los Angeles’a yaptığı uçak yolculuğundan çok önce başlamış olsa da bu uçuş Pitt’in fiziksel tacizini çocuklara da yönelttiği ilk uçuş oldu. Bunun üzerine Jolie onu derhal terk etti” dedi. People dergisine açıklama yapan Pitt’in yakın bir arkadaşıysa bu iddiayı reddetti.

Hayvanlar alemine hoş geldiniz!Hayvanlar alemine hoş geldiniz!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.