Brad Pitt ‘Formula 1’de asfaltı ağlatacak!

Brad Pitt, 'Formula 1' filminin çekimleri için şampiyon yarış pilotu Lewis Hamilton ile gerçekten yarışacak. Pitt'in yarışlara katılması için özel izin alındı. Film, gerçek bir yarış esnasında çekilen ilk yapım olacak.

Kültür Sanat 27 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Film, F1 yarışı esnasında çekilecek ilk yapım olmasıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu Brad Pitt’i bu yaz yaklaşan İngiltere Grand Prix’sinde yarışlarında izleyeceğiz. Hayır, oyuncu sürpriz bir kararla kariyer değişikliğine gitmedi. Yönetmenliğini Joseph Kosinski’nin üstlendiği, ‘Formula 1’ için pistlere inecek.

Çekimleri bu yaz başlayacak filmin yapımcılığını ünlü İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton üstleniyor. Bu durum filmi daha da ilginç hale getiriyor zira Pitt, filmin çekimlerinde şampiyon yarışçı Lewis Hamilton ile gerçekten yarışacak. Böylece ‘Formula 1’ gerçek bir yarış esnasında çekilen ilk film olacak. Pitt’in yarışlara katılması için özel bir izin alınmış.

Brad Pitt

F1 CEO’su Stefano Domenicali, geçtiğimiz günlerde yarış sırasında çekilecek film hakkında konuştu: “Yarış esnasında çekilecek ilk film olacak. Yapım açısından oldukça saldırgan bir iş, ancak F1’in asla durmadığını göstermenin değişik bir yolu olacak.”

'Yalan Rüzgarı' oyuncusu kanser tedavisi gördüğünü açıkladı‘Yalan Rüzgarı’ oyuncusu kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.