Dua Lipa albüm öncesi bir tekli daha yayınlıyor

Dua Lipa'dan yeni albümü öncesi son tekli. 3 Mayıs'ta yayınlayacağı 'Radical Optimism' albümünden bugüne kadar iki tekli yayınlayan müzisyen son olarak 'Illusion'ı müzikseverlerle buluşturuyor. Tekli için büyük gün 11 Nisan.

Kültür Sanat 6 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Dua Lipa, şu sıralar dünyanın en çok dinlenen isimlerinden biri olmanın keyfini sürüyor. Bununla yetinmeyen müzisyen yakında yayınlayacağı yeni albümünün de hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bugüne kadar yeni albümü ‘Radical Optimism’den iki tekli yayınlamıştı. Geçen yıl 9 Kasım’da ‘Houdini’ bu sene de 15 Şubat’ta ‘Training Season’ adlı teklileri dinleyiciyle buluşturan Kosovalı müzisyenden bir tekli daha geliyor. ‘Illusion’ adlı şarkı 11 Nisan’da yayınlanacak.

Dua Lipa, Glastonbury’nin yıldızı

Üçüncü albümü ‘Radical Optimism’i 3 Mayıs’ta dinleyicilerin beğenisine sunacak olan Dua Lipa, bu yaz festivallerin de aranan ismi. Londra doğumlu 28 yaşındaki müzisyen, Glastonbury Festivali’nin yıldızı. 26-30 Haziran tarihleri arasında aralarında Coldplay ve Madonna gibi isimlerin yer aldığı festivalde yeni albümünü seslendirmeye hazırlanan müzisyen bugüne kadar üç Grammy ve dokuz Brit ödülü kazandı. ‘Barbie’ filmiyle oyunculuk kariyerine de ilk adım atan müzisyen, Henry Cavill ile başrolünü paylaştığı ‘Argylle: Gizli Casus’ adlı yapımda yeniden kamera karşısına geçmişti. Ancak müzisyenin oyunculuk performansı şimdilik pek de beğenilmedi.

Adele’den sonra İngiltere’nin en çok kazanan kadın müzisyeni konumundaki Dua Lipa, bir süredir BBC için podcast içerikler de üretmekte. Her bölümde yeni bir konuğun katıldığı programda Elton John, Riz Ahmad, Amanda Feilding, Blackpink’den Jennie, ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almadovar, filminde rol aldığı Greta Gerwig, Mo Farah gibi isimleri konuk etti.

Spotify verilerine göre dünyanın en çok dinlenen 10 müzisyeninden biri olan Dua Lipa Warner Music tarafından yayınlanan ‘Be the One’ kısa sürede büyük bir çıkış yakalamıştı. Genç yetenek sonrasında da yükselişini sürdürdü. ‘Last Dance’, ‘Hotter than Hell’ ile 2016 yılında istikrarla yükselen Dua Lipa müzik endüstrisinden kalıcı olmayı ne kadar çok istediğini  ‘Blow Your Mind’ ile tüm dünyaya gösterdi.

Beyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçtiBeyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.