Nicki Minaj: Gözaltındaydım konser iptal, özür dilerim!

Dünya turnesi kapsamında konser verdiği Amsterdam'dan ayrılırken havaalanı polisi tarafından uyuşturucu taşımakla suçlanarak tutuklanan Nicki Minaj'ın Manchester'daki konseri son dakika iptal edilmişti. Minaj hayranlarından samimiyetle özür diliyor.

Kültür Sanat 27 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Minaj Twitter hesabından hayranlarından özür diledi.

ABD’li şarkıcı Nicki Minaj dünya turnesinin İngiltere ayağında Manchester’da konser verecekti. Ancak bir önceki durağı Amsterdam’dan ayrılırken havaalanı polisince uyuşturucu taşıdığı gerekçesiyle tutuklandı. Böylece son dakikada konseri iptal edildi.

Grammy ödüllü rapçinin konserinin iptal edildiği açıklandığında İngiltere’nin en büyük kapalı arenası olan konser mekanında yaklaşık 20 bin dinleyici vardı. Kalabalık haberi aldığında içlerinde yuhalayanlar da vardı, ihanete uğradığını söyleyenler de… Bu son dakika iptalinin ardından Nicki Minaj hayranlarına seslendi, tüm samimiyetiyle özür dileğini söyledi. Twitter’da şunları yazdı: “Bugün benim için dua eden herkese teşekkür ederim. Tanrı sizi ve size bağlı olan her şeyi korusun.  Lütfen lütfen en derin ve en içten özürlerimi kabul edin.”

Hollanda polisi Sky News’e Minaj’ın  gözaltından serbest bırakıldığını, ancak “Hollanda’dan başka bir ülkeye yasadışı olarak yumuşak uyuşturucu ihraç ettiği” için açıklanmayan bir para cezası ödemek zorunda kaldığını açıkladı. Nicki Minaj  serbest bırakıldıktan sonra hayranları otelinin önünde toplandı, şarkıcı da hayranlarını Instagram canlı yayınıyla selamladı.

Organizatörler konserin ileri tarihe ertelediğini duyurdu. “Nicki’nin bu geceki gösteriyi gerçekleştirmek için mümkün olan her şeyi denediğini söylemeliyiz. Fakat bugün yaşanan bunu imkansız hale getirdi. Bunun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı derinden hayal kırıklığına uğradık” dediler.

Minaj perşembe günü Manchester’a dönmeden önce Birmingham’da sahne alacak.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.