Roland Garros’da Swiatek ve Alcaraz tur atladı

Spor 30 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Swiatek ve Alcaraz, üçüncü tura yükseldi.

Teniste sezonun kinci grand slam turnuvası Fransa Açık’ta (Roland Garros) mücadeleler tüm hızıyla sürdü. Paris’te düzenlenen turnuvanın dördüncü gününde kadınlarda son iki yılın şampiyonu ve bir numaralı seribaşı Iga Swiatek kariyerinde dört Grand Slam şampiyonluğu bulunan Naomi Osaka ile karşı karşıya geldi. Büyük heyecan yaratan karşılaşmada rakibini 7-6, 1-6 ve 7-5’lik setlerle 2-1 mağlup eden Polonyalı Swiatek üçüncü tura yükseldi.
Üçüncü numaralı seribaşı ABD’li Coco Gauff, Sloven Tamara Zidansek’i 6-3 ve 6-4’lük setlerle, sekiz numaralı seribaşı Tunuslu Ons Jabeur da Kolombiyalı Camila Osorio’yu 6-3, 1-6 ve 6-3’lük setlerle turnuva dışında bıraktı.

Erkeklerde ise turnuvanın iki önemli ismi korta çıktı. Erkeklerde üç numaralı seribaşı İspanyol Carlos Alcaraz, Hollandalı Jesper De Jong’u 3-1 (6-3, 6-4, 2-6, 6-2) mağlup ederek üçüncü tura çıktı. Altı numaralı seribaşı Rus Andrey Rublev, İspanyol Pedro Martinez’i 3-0 (6-3, 6-4, 6-3), dokuz numaralı seribaşı Yunan Stefanos Tsitsipas da Alman Daniel Altmaier’i 3-1 (6-3, 6-2, 6-7, 6-4) yenerek üçüncü tur biletini aldı.

Roland Garros'ta Djokovic ve Sabalenka turladı, Zeynep Sönmez ise elendiRoland Garros’ta Djokovic ve Sabalenka turladı, Zeynep Sönmez ise elendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.