Teniste İspanyol derbisi: Nadal – Alcaraz

Tenisin önde gelen iki ismi Rafael Nadal ve Carlos Alcaraz 3 Mart'ı 4 Mart'a bağlayan gece Las Vegas'ta özel bir maçta karşı karşıya gelecekler.

Spor 13 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Teniste İspanyol düellosu yolda.

Son yıllarda spora yatırımını artıran ve belgesellerle beraber birçok spor dalında içerik üreten Netflix özel bir tenis maçı organize etti. İspanyol tenisçiler Carlos Alcaraz ve Rafael Nadal’ı karşı karşıya getirecek mücadele 3 Mart gecesi Las Vegas’ta sahne alacak.

3 Mart’taki özel maç Netflix’te canlı yayınlanacak. Organizasyonla alakalı konuşan Nadal “Las Vegas’a ilk ziyaretim için heyecanlıyım. Orası dünyanın en ikonik ve eğlence merkezi şehirlerinden biri. Aynı zamanda hemşehrim Alcaraz’a karşı oynayacak olmak da heyecan verici. Tenis adına fantastik bir gece olacağından eminim” dedi.

Tenis efsanesi Chris Evert üzücü haberi duyurduTenis efsanesi Chris Evert üzücü haberi duyurdu

Alcaraz ise “Vegas’ta Rafa’yla aynı kortu paylaşacak olmaktan dolayı mutluyum. O tüm zamanların en iyilerinden ve başarılarıyla rekorları onun adına konuşuyor zaten. Rafa aynı zamanda turdaki en iyi insanlardan biri ve bu maç için sabırsızlanıyorum” dedi.

Rafael Nadal 22 kez grand slam şampiyonluğu olan, oyunun gördüğü en büyük yeteneklerden biri. 2023 Avustralya Açık’ta yaşadığı sakatlıkla sezonu kortlardan uzak geçirmek durumunda kalan İspanyol tecrübe 2024 Avustralya Açık’la beraber geri dönecek. Birer kez Amerika Açık ve Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz ise Nadal efsanesinin varisi olarak gösteriliyor. Genç isim yeni neslin öne çıkan süper yıldız adayı.

Vegas son yıllarda birçok farklı spor branşına ev sahipliği yapmakla dikkat çekiyor. Şehir WNBA, NHL ve NFL takımlarının üstüne Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yaptı. Eğlence dünyasının başkentlerinden biri olarak kabul edilen Vegas’ta son olarak NBA Sezon İçi Turnuvası finalleri oynandı. Teniste iki devi karşı karşıya getirecek mücadele spora büyük yatırım yapan yayın platformu Netflix’te canlı yayınlanacak.

Tenis asla tenis değil: Sicim TeorisiTenis asla tenis değil: Sicim Teorisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.