Engelli oğlunu öldürüp kendi boğazını kesti

Bursa'da anne Ümran Özmen fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen'i boğazını jiletle keserek öldürdükten sonra aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti.

Gündem 30 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi E233 Sokak’ta evine gelen Ahmet Özmen eşi Ümran ve fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen’i banyoda kanlar içinde yatarken buldu. Baba Ahmet Özmen’in haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri boynunda kesik bulunan Yusuf Hakan Özmen’in hayatını kaybettiğini belirlerken ilk müdahalesi yapılan anne Ümran Özmen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri incelemenin ardından anne Ümran Özmen’in oğlu Yusuf Hakan’ın boğazını jiletle kestiğini, ardından da aynı jiletle kendi boğazını keserek intihara teşebbüs ettiğini belirledi. Yusuf Hakan Özmen’in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Tedavi altına alınan Ümran Özmen de yapılan müdahalelere rağmen olaydan beş saat sonra kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İki kadın daha öldürüldü: Katillerden biri gözaltında, diğeri intihar ettiİki kadın daha öldürüldü: Katillerden biri gözaltında, diğeri intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.