Çöp konteynerinden kadın cesedi çıktı

Gaziantep'te vatandaşlar konteynere çöp atmak için dışarı çıktı ama konteynerde bir cesetle karşılaştılar. Öldürülen kadın Suriyeli 30 yaşındaki Dibe Cevat'tı ve onu öldüren 35 yaşındaki eşi Abdo Cevat'tı.

Gündem 4 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Olay yerinden ilk görüntü.

Gaziantep’te dün gece saatlerinde Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayanlar çöp atmak istedikleri konteynerde çuval içinde bir ceset gördü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine ulaşan çok sayıda polis ekibi çevrede önlem aldı ve konteyneri inceledi. Çuvalın içindeki 25 yaşlarında bir kadın cesediydi. Kadın boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmıştı. Ceset otopsi için morga kaldırıldı.

Kadının kimliğinin belirlenmesine çalışan polis ekipleri bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra çöp konteynerine 30 metre uzaklıkta bir evde inceleme yaptı. Kadının kimliği saatler sonra belli oldu. Öldürülen kadın 30 yaşındaki Suriyeli Dibe Cevat’tı ve onu öldüren 35 yaşındaki eşi Abdo Cevat’tı.

Abdo Cevat yaklaşık bir ay önce 3 katlı müstakil evin en üst katına taşınmıştı. Güvenlik kameraları görüntülerinde de Abdo Cevat vardı. Gece eşini bıçakladıktan sonra battaniyeye sarıp çuval içinde konteynere atıp motosikletiyle kaçmıştı. Ancak polisler onu saklandığı yerde yakaladı ve gözaltına aldı.

Konteyner vahşetinde yeni detaylar: Sırtına kazınan harf, kırmızı reçeteli ilaçlar ve DNA izleri…Konteyner vahşetinde yeni detaylar: Sırtına kazınan harf, kırmızı reçeteli ilaçlar ve DNA izleri…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.