Edis 30 dakika için ne istedi? Popçuların devremülk sistemi… Yaz düğünlerinde yeni moda… Kıskançlık krizi yüzünden evi terk eden oyuncu

Bodrum ve Çeşme sezonu açıldı... Ünlülerle paparazzilerin köşe kapmaca oynadığı iki tatil beldesinde neler oluyor, neler konuşuluyor? Tabii İstanbul'da olup bitenleri de es geçmedik... Haftanın magazin turu başlıyor, bakın ünlüler ne yaptı?

8 Haziran 2024
  • 10Haber news
Sol alttan saat yönünde:

Edis yerine Gülşen

Edis, Gülşen

Edis’e, Çeşme’deki bir kulüpten 30 dakika sürecek playback konser vermesi için teklif gitmiş. Pop yıldızı 4 milyon TL istemiş. Fiyat pahalı bulunmuş. Bu kez Gülşen’in kapısını çalmışlar. 30 dakika için 2 milyon TL’ye anlaşılmış. Gülşen’in 2 saatlik konserleri için aldığı rakam 3.5 milyon TL’ye kadar çıkıyor.

‘Nerdesin’ telefonları çıldırttı

Bodrum plajlarında çok ünlü bir TV oyuncusu çiftin sık sık kavga ettiği, krizlerin de kıskançlık nedeniyle çıktığı herkesin dilinde. Erkek dizi oyuncusu, eşinin sürekli kendisini arayıp ‘Neredesin, kiminlesin, ne yapıyorsun?’ diye hesap sormasından öyle bunalmış ki… İki kez evi terk etmiş. Araya hatrı sayılı dostlar girmiş. Şimdilik barışmış görünüyorlar. Ama hanımefendi, eşine hala nefes aldırmıyormuş.

Reklamı kim kapacak?

Özgü Namal, Demet Evgar

Dizi yıldızları yeni sezon anlaşmalarına bir de reklam kazançlarını ekledi… Ünlü bir marka, ‘Kızıl Goncalar’ın başrol oyuncusu Özgü Namal ile ‘Bahar’ın yıldızı Demet Evgar arasında gidip geliyor… İpi Demet Evgar göğüslemek üzere… Ve konuşulan rakam bir yıl için 20 milyon TL…

Starların yaz yatırımları

Tarkan ve ailesi

Gelelim bu yaz yeni yatırımları ile konuşulacak yıldızlara… Kıvanç Tatlıtuğ ile Tarkan süper lüks yat yaptırdı. Bir ay içinde teslim alacaklar. Kıvanç Tatlıtuğ ailesiyle mavi turu tercih edecek. Tarkan da, Avrupa kıyılarında dolaşacak. Bu arada Çağatay Ulusoy da tekne almış.

O bakışlar kazandırdı

Birce Akalay, Hakan Kurtaş

Birce Akalay ile Hakan Kurtaş’ın romantik bakışları katıldıkları Elle Dergisi’nin ödül gecesine damga vurmuştu. Sosyal medyada en çok paylaşılan ve like alan o bakışlar ünlü çifte kazandırdı. Bir kozmetik markası Birce Akalay ile Hakan Kurtaş’ın kapısını çaldı. Menajerleriyle görüşmeler sürüyor. Bu arada ‘Evlilik yakın mı?’ diye soran bir arkadaşlarına “Her an her şey olabilir” cevabını vermişler.

Işın Karaca’yı şaşırtan davet

Yazlık düğünlerin sahipleri arasında şöyle bir uygulama başlamış. Ünlü sanatçıları belirli bir ücret karşılığı düğün ve nikahlarına çağırıyor, onları gecenin onur konuğu yapmak istiyorlarmış. Örneğin böyle bir teklif Işın Karaca’ya gitmiş… Karaca “Misafir olmak artık parayla mı?” diye şaşırıp kalmış. Düğünlere çağrılan ünlülerin de kaşesi varmış meğer… Starına göre; 1 milyondan başlıyormuş.

Pahalılığa karşı yeni yöntem

Bodrum ve Çeşme’de evi olmayan, otel fiyatlarını da fazla pahalı bulan ünlüler arasında yeni bir uygulama var; devremülk… 2 ya da 3 aylık villa kiralıyorlar. Dönüşümlü olarak kalıyorlar. Daha çok popçuların tercih ettiği bir şey bu. Çünkü yaz konserleri nedeniyle bir ayakları Bodrum ve Çeşme’de. Bu arada yazın en çok iş alan isimleri; Ebru Gündeş, Kenan Doğulu, Edis, Gülşen, Hadise, Hande Yener.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.