Dört gündür aranan doktordan acı haber

İstanbul'da çalışırken istifa edip Antalya'ya yerleşen Deniz Toman dört gündür kayıptı. Dün genç doktordan acı haber geldi. Cesedi babasının evine yakın ormanlık alanda bulundu.

Gündem 9 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Deniz Toman ölü bulundu.

Deniz Toman 32 yaşında bir doktordu ve İstanbul’da aile hekimi olarak çalışıyordu. Ancak bir süre önce işinden istifa edip Antalya’ya yerleşti. 4 Haziran’da da Serik ilçesinde yaşayan akrabalarını ziyarete gitti, saat 22.00 sıralarında evden ayrıldı. Bu andan sonra bir daha genç doktordan haber alınamadı.

Yakınları Deniz Toman’ın bulunması için kayıp başvurusu yaptı. Jandarma ekipleri de dört gün boyunca doktoru aramak için çalıştı. Dün genç doktorun cesedi babasının evinin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki ormanda çalıların arasında buldu.

İntihar şüphesini değerlendiren jandarmanın incelemesi sürüyor. Deniz Toman’ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Konteynerdeki ceset vahşetinde cinayet aleti ortaya çıktı: Baltada kurbanın DNA örneği varKonteynerdeki ceset vahşetinde cinayet aleti ortaya çıktı: Baltada kurbanın DNA örneği var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.