Harbiye konserlerinin kapanışı bir dünya yıldızından: Sahne Seal’in

İstanbul bir yıldızı daha ağırlamaya hazırlanıyor. BKM'nin Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konser serisinin kapanışını dört Grammy ödüllü müzisyen Seal yapacak. 61 yaşındaki müzisyen 12 Ekim'de sahnede olacak.

Kültür Sanat 27 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul 2024’te bir yıldızı daha ağırlamaya hazırlanıyor. Bugüne kadar dört Grammy kazanan müzisyen Seal İstanbul’da konser verecek. Çeyrek asrı geride bırakan müzik kariyerinde ‘Crazy’, ‘Kiss from a Rose’ ve ‘Love’s Divine’ gibi şarkılara imza atan İngiliz müzisyen BKM organizasyonu DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 12 Ekim’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Konserin biletleri satışta.

Seal yıllar sonra İstanbul’da

Güçlü, bariton sesi ve klasik şarkı yazımı ile tanınan Seal pop, R&B, soul ve dans müziğinde silinmez bir iz bıraktı. Dünya çapında 30 milyonun üzerinde albüm satan müzisyen dijital platformlarda da bir milyardan fazla dinlenme sayısına ulaşmayı başardı. 61 yaşındaki Londra doğumlu müzisyen 2010’da İstanbul Caz Festivali kapsamında yine Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne almıştı.

2017 yılında yayınladığı ve ağırlıklı olarak caz standartlarından oluşan ‘Standarts’ albümüyle dikkat çeken Seal iki yıl önce de 1994 çıkışlı kendi adını taşıyan albümü yenilenmiş haliyle piyasaya sürdü. Bugüne kadar pek çok dünya yıldızıyla düetlere de imza atan İngiliz müzisyen Grammy ödüllerinin yanı sıra üç kez de Brit ödülü kazanmıştı.

Rock efsanesi Deep Purple Türkiye'den İstiklal Marşı'yla geçtiRock efsanesi Deep Purple Türkiye’den İstiklal Marşı’yla geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.