Nagehan Alçı tarih verip anlattı: Hayata son dakika tutundum, Rasim beni boğuyordu

Nagehan Alçı 13 yıllık eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söyledi. Alçı "Rasim beni boğuyordu, hayata son dakika tutundum" dedi.

Gündem 9 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı 13 yıllık eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinde yaşadıklarını anlattı.

Gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube programına katılan Nagehan Alçı 3 Ekim 2023’te boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını söyledi.

Alçı evliliğinde ciddi sorunlar yaşadığı Kütahyalı’dan çocukları olduğu için hemen boşanamadığını söyledi.

Kazandığı paraya Kütahyalı’nın elkoyduğunu anlatan Alçı “Bizim çok para kazandığımız ve yalıda oturduğumuzla ilgili algı yapıldı. Bunlar Rasim’in istediği imajdı. Benim kazandığım parayı Rasim ‘Sen anlamazsın’ diyerek elimden alıyordu. Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı, ama onu boşaltmış” dedi.

“Rasim beni boğuyordu”

Kütahyalı’nın fiziksel şiddet uyguladığını, bu nedenle eve polis çağırdığını da anlatan Alçı “17 Kasım 2017 sabahı ben ölüyordum. Hayata son dakikada tutundum. Rasim beni boğuyordu” diye konuştu.

Alçı’nın Kütahyalı’nın psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığına dair ifadeleri şöyle:

Bir keresinde benden bir şey istedi ve yaptıramadı. Çok kızmıştı. Hiç unutmuyorum ve ortamdan kaçmıştım. Geri geldiğimde çocukları televizyon karşısına oturtmuş ve benim yıllar önceki bir videomu açmış. Rasim’le evlenmeden önce gazetecilik yaptığım için arada televizyon programlarına katılıyordum. Benim böyle kötü göründüğüm bir yayını bulmuş. Şu halimden 3-4 kilo fazlayım ve çok da özenli giyinmediğim için yorgun ve paspal göründüğüm bir yayın. Onu çocuklara açmış ve beni parmağıyla göstererek ‘Çocuklar işte anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Onu ben yarattım’ dedi.

Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış. Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum.

Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor. Rasim’in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum. Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun için herkesi arardım. Gecenin bir yarısı ben uyurken ışıkları açıp ‘Beceriksiz sen benim için bir şey yapmıyorsun’ derdi.

Kardeşimin en küçük oğlu 17 Kasım 2017’de doğdu. O sabah ben ölüyordum. Rasim beni boğuyordu. Boğazıma yapıştı. Evin içinde bir sebep onun istediği şekilde davranmadım, öfkesi büyüdü. Boğazıma yapıştığında tavana bakıyor, nefes alamıyordum, Herhalde 5-10 saniyem var ama yeğenimin doğduğu ve çocuklarımın 4 yaşında olduğu zaman ölemem diye aklımdan geçiyordu.

Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış.

Şikayetçi olmuştu

Alçı, Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Dava dilekçesinde Kütahyalı’nın Alçı’ya ettiği küfür, tehdit, hakaret mesajları da yer almıştı.

Kütahyalı’nın Alçı’ya gönderdiği mesajlardan bazıları şöyleydi:

‘Loser insan’, ‘loser yaratık’, ‘düşük seviyeli başarısız zavallı’, ‘şımarık, küstah’, ‘sahte ve sinsi insan’, ‘yeteneksiz’, ‘aptal’, ‘cahil’, ‘hizmetçi, İbrahim Tatlıses’in kadını mısın’, ‘köpek oldun’, ‘köpek gibi hizmetçilik ediyorsun’, ‘tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden’, ‘onurlu ol, gururlu ol’, ‘Nagehan sen idiotsun, salaksın’, ‘ruhen çirkin bir insansın’, ‘için çürümüş, bunamış, bunak’, ‘öldün sen öldüüünnnn’, ‘seninle ROK’un karısı diye fantezi yapıyolar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar.’

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Nagehan Alçı'ya hakaretler: 'Hizmetçi', 'Kart karı', 'İdiot'Rasim Ozan Kütahyalı’dan Nagehan Alçı’ya hakaretler: ‘Hizmetçi’, ‘Kart karı’, ‘İdiot’

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın 13 yıllık evliliği bittiNagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliği bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.