O iddialar doğru çıktı: Düvenci ve Şakrak boşanıyor

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak da tıpkı Arzum Onat ve Mehmet Aslantuğ gibi örnek bir çift olarak gösteriliyordu. Birkaç gün önce boşanacaklarına dair iddialar ortaya atıldı. Düvenci bu iddiaları doğruladı. Sekiz yılldır evli olan Düvenci ve Şakrak boşanıyor.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak sekiz yıldır evlilerdi.

Evlilikleriyle ülkede rol modeli olan çiftlerden biriydi Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak. Birkaç gündür medyada boşanacaklarına dair yazılar yazılıyordu. Benzer iddialar daha önce de dillendirilmiş ve çift sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mutlu aile fotoğraflarıyla bu iddiaları yalanlamıştı.

Fakat bu sefer öyle olmadı. İki gün önce Ceyda Düvenci’nin sosyal medya hesabından “Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…” diyerek yaptığı paylaşım Şakrak ile boşanacaklarına dair bir önkabul olarak yorumlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ceyda Düvenci (@ceydadvenci)’in paylaştığı bir gönderi

Düvenci dün iddiaları teyit etti

Dün de Ceyda Düvenci’nin bir takipçisinin, Bülent Şakrak ile boşanacaklarına dair duyumlar üzerine yaptığı bir yoruma “Kararı ben vermedim maalesef” yazmasıyla boşanma haberleri teyit edilmiş oldu.

Cemiyet dünyasından kulis haberler yazan Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ birkaç gün önce, sekiz yıl önce evlenen Düvenci ve Şakrak’ın, bir süredir çift terapisine gittiklerini ama buna rağmen ilişkilerini istedikleri düzeyde düzeltemediklerini ve anlaşarak ayrılmaya karar verdiklerini yazmıştı.

Mehmet Aslantuğ boşanma sürecini anlattı. Meğer bir ilişki miadını doldurmuşMehmet Aslantuğ boşanma sürecini anlattı. Meğer bir ilişki miadını doldurmuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.