Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa’daki rakipleri belli oldu

Avrupa'da eleme gecesi yapıldı. Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Slovakya'nın Ruzemberok; Konferans Ligi'ndeyse Başakşehir San Marino'dan La Fiorita ile eşleşti.

Spor 19 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Avrupa Ligi ve Kongerans Ligi'nde ikinci tur maçları 25 Temmuz- 1 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibi belli oldu. Bordo-Mavililer, Slovakya’nın Ruzemberok takımıyla karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Tobol ile karşı karşıya gelen Ruzemberok, ilk maçta rakibini 5-2 mağlup ederken, rövanşta 1-0 kaybetmesine karşın bir üst tura adını yazdırmayı başardı. 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, 25 Temmuz’da Slovakya’da Ruzemberok’a konuk olacak. Rövanş mücadelesi ise 1 Ağustos tarihinde Trabzon’da oynanacak.

Başakşehir La Fiorita ile eşleşti

Başakşehir’in Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakibi San Marino ekibi La Fiorita oldu. La Fiorita-Isloch Minsk eşleşmesinde ilk maçı, Belarus ekibi Isloch Minsk deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Rövanşta ise La Fiorita, normal süresini ve uzatma bölümlerini 1-0 önde kapattığı maçın sonunda penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük kurdu ve 2. eleme turunda Başakşehir’in rakibi oldu. Konferans Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz’da, rövanşlar ise 1 Ağustos’ta oynanacak. Başakşehir, bu turdaki ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda yapacak.

TFF'de Anadolu ihtilali... Ali Koç'un etkisi... Kaybedenler kulübüTFF’de Anadolu ihtilali… Ali Koç’un etkisi… Kaybedenler kulübü

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.