Sponsorlar eylüldeki nişanın peşinde. Tuba kime bozuldu? Hande Ataizi’ni kapıdan çevirdiler. Icardi kulüpte ağlamaklı

Temizlik hastası televizyon sunucusu Kadir Ezildi’nin Gamze Türkmen'le nişanı kaça mal olacak? Zeytin Ağacı'nın oyuncusu Tuba Büyüküstün kime bozuldu? Bodrum'da kapıdan çevrilen Hande Ataizi ne yaptı? İcardi'nin Wanda'yla ayrılık sonrası ruh hali.

22 Temmuz 2024
  • 10Haber news
İcardi ve Wanda'nın evliliği bitiyor (solda)

Eylül’deki ikinci nişan için sponsorlar peşinde

Kadir Ezildi ve yakında evleneceği Gamze Türkmen

‘En Hamarat Benim’in temizlik hastası sunucusu Kadir Ezildi’nin müstakbel eşi Gamze Türkmen’e yaptığı evlilik teklifi, kız isteme, söz kesme ve nişan töreni en çok etkileşim alan haberlerin ilk sırasındaydı.

İddiaya göre Kadir’in kalabalık aile topluluğu ile üç gün süren kutlamaları çeyiz, takılan altınlar derken masraf epey artmış. Ama hepsi cepten değil. Sponsorlar da var tabii.

Bu arada yeni sponsorlar sunucunun peşinde. “İstanbul’da bir nişan yapalım, düğünü de biz üstlenelim” diye. Kadir Ezildi Erzurum’un ardından eylülde İstanbul’da görkemli bir nişan töreni yapmaya hazırlanıyor.

Tuba Büyüküstün neden çok bozuldu?

Zeytin Ağacı dizisinin tanıtımında çıkan gerginliğin arkasında ne var

Tuba Büyüküstün, ‘Zeytin Ağacı’ dizisinin galasında rol arkadaşı Seda Bakan’ın sözünü kesmişti. Olay 9 Temmuz’da oldu, ama X alemi bu anları önceki gün yeniden TT yaptı. Tuba Büyüküstün tavrı nedeniyle linç edildi. O da hemen ardından Seda Bakan’la hiçbir sorunu olmadığına dair paylaşımlar yaptı. Gelin görün ki pek işe yaramadı.

Çünkü Seda Bakan bir sosyal medya kullanıcısının “Olay büyümesin diye alttan aldığını fark ettik, biz seni yedirmeyiz” şeklindeki tweet’ini beğendi. Üstüne Demet Akalın “Seda Bakan olmasa o film izlenmez. Tuba Büyüküstün bu yeteneksizlikle nasıl piyasada” şeklindeki bir mesaja “İmzamı atarım” diye karşılık verdi. Ortalık toz duman!

Tuba Büyüküstün linçten çok Demet Akalın’ın bu çıkışına bozulmuş.

Kapıdan çevrilen oyuncu, hesap ve yan masa kavgası

Biraz da Bodrum’a uzanalım… Hande Ataizi Türkbükü’nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya “Yerimiz yok” demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, ‘tamam’ deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan..

Kulüplerdeki olaylar

Türkbükü’nde başka bir mekanda da aynı gece art arda yaşanan iki olayı aktarayım: İlkinde sosyetik bir güzel üç arkadaşıyla kulübe giriyor. Garsonlar “iki şişe içki açtırmanız şart ve 40 bin TL” diyor. Sosyetik güzelimiz gönülsüz de olsa kabul ediyor. Çıkışta gelen hesap 65 bin TL. 25 bin TL masadaki havuç, zeytin, kuru yemiş, meyve tabağı ve birkaç şişe su için yazılmış. Üstelik ikinci şişedeki votkanın büyük bölümünü de garson içmesin mi!!! Kıyametler kopmuş. Sosyetik güzelimiz çıkan kavga sonrası hesabı 50 bin TL’ye indirebilmiş. “Bi daha da gelmem” deyip çıkmış.

Aynı gece aynı mekanda Ankaralı zengin bir iş adamı yan masayla çıkan kavga sonucu dövülmüş. Kanlar içinde son model otomobiline binerken “Burnumu kırdılar” diye acı içinde kıvranıyormuş.

Icardi ağlamaklı, Wanda mutlu

İcardi Wanda’yı unutamamış görünüyor

Eşi Wanda Nara’dan ayrılan İcardi’nin depresif durumu geçenlerde Etiler’de gittiği bir kulüpte iyice ortaya çıktı. Icardi cep telefonundan kafasını kaldırmamış. Öyle dalgın ve mutsuz görünüyormuş ki, arkadaşları Muslera ve Barış Alper onu sürekli teselli etmiş.

Görenler şöyle söyledi: “İcardi sürekli mesaj yazdı ve mesaj okudu. Bir ara ağlamaklı oldu. Bu sırada Barış Alper ona sarıldı. Parmağında da hâlâ alyansı var.”

Peki Wanda cephesinde durum ne? Lizbon plajlarından ya da masaj salonundan keyifli hallerini paylaşıyor. Alyansını da çoktan çıkarmış.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.